Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Iata noul Mercedes GLA 2013-Imagini si date tehnice

Modelul aplică toate trăsăturile clasice ale unui crossover bazat pe un hatchback, incluzând o capotă umflată, un parbriz înclinat, bosajele roţilor umflate, jante din aliaj de dimensiuni mari, grilă faţă de dimensiuni mari şi o gardă la sol ridicată. O versiune de serie a lui GLA este aşteptată să debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

“Conceptul GLA marchează o abordare nouă pentru noi în segmentul SUV-urilor compacte. Este o evoluţie mai sportivă şi mai apropiată de un coupe în această categorie de vehicule. Conceptul GLA este un SUV compact care combină spiritul său sportiv cu toate calităţile care caracterizează un companion de relaxare. Evadează din viaţa de zi cu zi este mesajul pe care această maşină i-l transmite şoferului său”, spune Joachim Schmidt, Vicepreşedinte Executiv al Mercedes-Benz Cars.

Conceptul GLA are o lungime de 4.38 metri, o lăţime de 1.97 metri şi o înălţime de 1.57 metri. Ampatamentul său este de 2.69 metri, iar platforma sa este MFA, comună cu A-Klasse şi CLA. Reprezedntanţii Mercedes-Benz au confirmat faptul că modelul va prelua motorizări din gama A-Klasse, confirmând chiar şi o versiune AMG, numită GLA 45 AMG, care va oferi peste 300 CP. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente