Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Iata noul Ford Fiesta 2008-Imagini si date tehnice in premiera

Acesta vine pe o piata deosebit de competitiva sa concureze nume mari precum Renault Clio III, Peugeot 207, Fiat Grande Punto sau Opel Corsa. Noua generatie Fiesta ofera pentru prima data in istorie o imagine mult mai dinamica in comparatie cu predecesorii sai, fapt care arata noua strategie a lui Ford in acest segment.

Linia caroseriei este fluida si afiseaza fara menajamente o dinamica de invidiat. Linia caroseriei se asemaman cu cea a fratiorului sau mai mare Mondeo si este foarte bine realizata. La interior noua plansa de bord este atipica modelor Ford intr-un sens pozitiv, lina exteriorului fiind intalnita intr-o egala masura si in habitaclu. Formele sportive ale indicatoarelor si unghiurile ascutite ale consolei centrale plac inca de la prima vedere.

Sub capota se gasesc motorizari de ultima generatie precum cel pe benzina de 1.6 litri Ti-VCT cu admisie variabila, motor care dezvolta o putere maxima de 115 CP. Pentru cei mai calmi Fiesta ofera si un motor mai mic de 1.25 litri (80 CP) si unul de 1.4 litri care dezvolta o putere maxima de 91 CP.

Fanii diesel nu vor fi nici de aceasta data dezamagiti deoarece Fiesta este echipat cu motorul TDCi de 1.4 litri cu o putere maxima care poate ajunge la o valoare de 90 CP.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente