Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Iata cea mai sigura limuzina din lume/ vault XXL4, ford f560 truck

Pentru a scade gradul de pericol mare majoritate a sefilor de stat si persoanele publice importante utilizeaza automobile care sunt capabile sa reziste unui atac armat.

In lume exista destule firme care realizeaza automobile blindate pentru diferiti clienti insa chiar si asa cele mai sigure masini din lume nu sunt de vanzare.

Acestea sunt singurele mijloace de transport pe patru roti care sunt folosite de Presedintele SUA si de catre Presedintele Federatiei Ruse. Modele in cauza sunt Cadillac-ul DeVille si Zil-ul prezidentia.

Datorita acestui motiv constructorul de limuzine american Armored Limousine Service a dezvoltat special pentru aceasta necesitate cea mai blindata masina care poate sa fie achizitionata de persoanele normale.

Aceasta este de fapt un big truck american care dispune de cel mai performant sistem de blindaj. Americanii numesc acest automobil Valult (Seif) XXl2 si Vault XXL4.

Cu acest echipament masina supravietuieste lejer in fata unui tir tras de o pusca semiautomata AK-47 de calibru 7.62 mm, insa poate sa supravietuiasca si unui lanmsator de rachete AG-7 capabil sa scoata din uz un TAB clasic.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente