Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De ce Renault face masini slabe calitativ si fara suflet? Totul despre renault safrane biturbo bacarra 4wd

Prima si poate cea mai fantastica masina Renault a fost una despre care romanii nu cunosc nimic. Este vorba de modelul de clasa mare Renault Safrane, berlina de lux care a inlocuit mai vechiul Renault 25 dupa care a fost realizat in numar foarte mic si cea mai luxoasa Dacia din istorie, respectiv Dacia 2000.

Chiar si asa, marca franceza a dezvoltat adevarate opere de arta care nu au avut succes insa care au castigat respectul tuturor constructorilor germani.

Masina care a socat brand-urile germane a fost modelul Safrane Biturbo, brelina care era echipata cu un motor pe benzina de trei litri supraalimentat si care dezvolta o putere maxima de 280 CP. Aceasta avea o transmisie integrala permanenta si o cutie de viteze manuala cu 5 rapoarte extrem de bine etajate cu puterea dezvoltata de motor. Pentru cunoscatori trebuie sa spunem ca aceasta masina a fost construita de Renault in colaborare cu tunerul german Hartge care este considerat drept unul dintre cei mai buni manufacturieri de modele special BMW.

 

Date Tehnice: Motor V6 biturbo benzina 263 CP/5500 rpm 363 Nm/2500 rpm Cutie viteze manuala 5 rapoarte Greutate: 1.800 kg Viteza maxima-270 km/h 0-100 km/h:7.3 sec 0-200 km/h: 31 sec Rezervor 78 litri Pentru a vedea cum se comporta aceasta masina pe sosea vezi video-ul de mai jos!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Cu HARTGE ori fără Ei , RENAULT la începutul anilor ’90 și după era Nr One in Deutschland ,ca Importator , Safrane , Espace , R 21 , Chamade , Laguna 1 au fost Auto OK , atât Tehnic cât și Estetic .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente