Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hyundai Motor promoveaza Parteneriatul Hidrogenului de la Londra- ix35 Fuel Cell

Reprezentantii Hyundai si LHP, impreuna cu viceprimarul Londrei, Kit Malthouse, au semnat recent acordul, la sediul Greater London Authority.

LHP a demarat proiecte fondate pe tehnologia cu hidrogen in valoare de peste 50 milioane de lire, implementand alimentarea cu hidrigen a noilor autobuze, taxi sau scutere si dezvoltarea statiilor de alimentare, a componentelor pentru autovehicule si a unitatilor dedicate fuel cell. Compania Hyundai Motor va contribui in acest parteneriat cu expertiza dobandita in materie de autovehicule propulsate pe baza de hidrogen, ajutand in acest mod la dezvoltarea infrastructurii necesare pentru o economie sustinuta de hidrogen.

Viceprimarul Londrei si presedintele “Parteneriatului Hidrogenului de la Londra”, Kit Malthouse, a declarat: “Atat Hyundai, cat si membrii LHP, vor dezvolta o strategie pentru autovehiculele fuel cell si vor contribui la crearea unei retele de statii de alimentare cu hidrogen in Londra.

De asemenea, Hyundai va furniza informatii importante si va impartasi din experienta sa globala, sustinand initiativa primarului cu privire la reducerea emisiilor de carbon in activitatile de transport. Acest acord va permite mentinerea economiei Londrei in topul stiintei si inovatiei.’’

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente