Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Honda lanseaza in Romania noul Civic GT 2011

Beneficiind de o serie de dotări de excepţie, acelaşi profil dinamic cu un design modern şi neconvenţional al modelului Civic 5D, ediţia specială GT 1.8 (5 uşi) se alătură cu succes gamei Civic, păstrând caracterul compact al segmentului din care face parte. În completare, tot din această perioadă, Honda Trading România va comercializa şi modelul de început de gamă, Civic 1.4 Comfort, care împrumută o mare parte din dotările standard ale echipărilor superioare.

Masahiro Ikeda, Vice-Preşedinte Honda Trading România declară: Datorită comportamentului dinamic şi nivelului ridicat de confort, ediţia specială Civic GT oferă o abordare unică a experienţei pe care şoferul o are în timpul condusului. Pe lângă design şi calitate, modelul vizează excelenţa în ceea ce priveşte caracterul practic. Lansarea Civic GT în România reprezintă celebrarea gamei de modele Civic disponibilă până acum pe piaţa locală.

Civic este în continuare un model ce reprezintă foarte bine poziţionarea Honda ca „Alternativă la Premium”, cu un grad înalt de competitivitate în zona superioară a segmentului compact.

Modelul Civic GT, produs în uzina Honda din Swindon, Marea Britanie, dispune de o serie de echipamente high-tech ce incorporează tehnologii de ultimă oră şi siguranţă de 5 stele. Noul GT este echipat cu jante Dark Chrome 17”, grilă frontală sport, tapiţerie din piele şi Alcantara, ornamente exterioare cromate ce îl diferenţiază subtil de restul echipărilor, dar păstrează acelaşi suprinzător caracter practic al modelului de bază – cel mai bine reprezentat de sistemul flexibil “Magic Seats”, ce permite transportul obiectelor agabaritice în zona locurilor din spate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente