Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GPL-ul revine in forta! In Olanda este mai scump sa mergi cu masina electrica decat cu cea pe benzina!

In urma cu cateva ore presa centrala din Olanda a anuntat noul plan tarifar pentru energia electrica care a ajuns acum la 0.79 euro pentru fiecare kwh consumat acasa.

pret energie electrica in crestere, masina electrica mai scumpa decat cea pe bezina, gpl vs masina electrica ,monteazagpl, autolatest, pret kwh electrica 2023, pret incarcare masina electrica criza economica 2023

Acestia spun ca acest pret este atat de mare incat sa mergi cu o masina electrica pentru 100 de km te costa 16 euro ( sau 77.4 lei), iar sa mergi cu o masina de clasa medie pe benzina te costa doar 15 euro pentru aceeasi distanta.

Cei care au masini pe GPL sunt si mai fericiti pentru ca pe aceeasi distanta de 100 de km un sofer plateste in medie doar 9 euro sau 43 de lei.

In Romania, masinile care sunt alimentate cu energie electrica urmeaza sa primeasca un soc asemenea celor din Europa de Veste pentru ca statul nu poate sa sustina financiar pretul energiei electrice care se cumpara la pretul din Europa.

pret energie electrica in crestere, masina electrica mai scumpa decat cea pe bezina, gpl vs masina electrica ,monteazagpl, autolatest, pret kwh electrica 2023, pret incarcare masina electrica criza economica 2023

Adica, vom vedea cum 1 kwh pentru cei care consuma peste 300 de kw pe luna urmeaza sa depaseasca 4 lei, iar alimentarea la statiile de tipul fast charging de +50 kw are mari sanse sa fie de 5 lei fata de 2.5 lei cat te costa in prezent.

In actuala criza economica, cel mai ieftin combustibil ramane GPL-ul pentru ca aceste masini nu necesita o infrastructura complexa de incarcare ( cele mai multe statii de alimentare din Romania sunt cele pe GPL nu cele de benzina sau motorina!), iar costurile reale sunt extrem de mici.

pret energie electrica in crestere, masina electrica mai scumpa decat cea pe bezina, gpl vs masina electrica ,monteazagpl, autolatest, pret kwh electrica 2023, pret incarcare masina electrica criza economica 2023

Acum, cu 4 lei pe fiecare litru de GPL un plin de 50 litri te costa la pompa doar 200 de lei, in timp ce alimentarea unei masini electrice cu un acumulator de 77 kwh cu un pret de 0.77 euro urmeaza sa te coste 59 de euro sau 285 lei, iar autonomia in modul extraurban este mai mica decat cea a unei masini pe GPL!

cea mai buna instalatie gpl,gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 0.9 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti 2013, oferta zenit pro obd 2800 ron, discount, reducere, oferte instalatie gpl, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl compact, instalatie gpl senit prot obd 2013, programare montaj gpl, discount instalatie gpl,ce acte am nevoie pentru omologare gpl ,tomasetto, multivalva tomasetto,agc zenit pro,stag 300, stag premium, multivalva omd, reductor, oferta instalatie gpl, gpl tomasetto bucuresti, unde montez tomasetto?,stag 200 go fast vs agc compact, cea mai fiabila instalatie gpl, oferta instalatie gpl tomasetto, pret montaj tomasetto, montaj gratuit tomasetto,service gpl tomasetto, oferta logan tomasetto stag200, stag 200 bmw, stag 200 audi, stag200 mercedes, service gpl romania, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatii gpl zenit, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucuresti, gpl ploiesti, gpl ialomita, gpl calarasi, gpl alexandria, gpl, ilfov, gpl targoviste

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

2 sau 3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

SUNA ACUM!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

4 COMMENTS

  1. Dieselele e naspa, a mea consuma 6.5 mixt. (160 afara, cat se poate in oraș). Trebuie interzise, sa ia electrice toți sarakii. A mea are 15 ani și o mai țin până or interzice-o ăștia. Iar că fiabilitate, in 15 ani distribuție, discuri, plăcute, un set de capete de bara și… 3becuri. Spor la electrice!

  2. Bun tare dizelu la consum. Nu la fel de bun e si la costu de rulare. La 9 lei motorina, te usureaza de 50-60 lei pe suta. Cu GPL mai poti merge cu 30-40 lei pe suta. Dar e bun dizelu la consum.

  3. subscriu!nasol cu dizelu’! Am fost in concediu ,am facut 950 de km ,din care 150 autostrada ,restu’ DN sau DJ ,medie 4,2 ,am alimentat in drum dar cred ca daca nu ma agitam ,ajungeam cu plinul initial acasa Nasol ,mi-e rusine si sa mai ies pe strada !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente