Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Germanii se afla in teste cu cea mai noua masina electrica! Detalii in premira cu viitorul BMW iNEXT 2020

BMW iNEXT este un automobil conceput pentru mobilitate electrică – îşi dovedesc siguranţa funcţională, durabilitatea şi fiabilitatea, ci şi caroseria maşinii, interiorul, sistemele de asistare a condusului şi tehnologia de digitalizare.

Aşa-numitele testele în climă caldă sunt o parte integrantă a programului variat şi vast de dezvoltare şi testare din cadrul procesului de maturizare de serie, ceea ce face ca prototipurile BMW iNEXT să fie supuse continuu stresului din întregului ciclu de viaţă al automobilului.

Piste de gheaţă, circuite şi drumuri de deşert: varietatea de teste asigură plăcerea condusului pe termen lung

Cu funcţionare la viteze ridicate, în trafic aglomerat, la temperaturi extreme sub punctul de îngheţ, testat pe gheaţă şi zăpadă, precum şi pe nisipul deşertului, automobilul de preproducţie depăşeşte, într-o formă concentrată, toate provocările cu care maşina se poate confrunta în traficul cotidian pe o perioadă de mai mulţi ani.

Producţia versiuni de serie a BMW iNEXT va începe în 2021, la uzina BMW din Dingolfing. Conceput ca un Sports Activity Vehicle modern, noul model combină cele mai noi inovaţii definite de BMW Group în strategia sa corporate NUMBER ONE > NEXT pentru domeniile viitorului D-ACES (Design, Autonom, Conectat, Electrificat şi Servicii).

Dispunând de a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, BMW iNEXT stabileşte noi repere în sportivitate, eficienţă şi autonomie pentru un automobil pe baterii. Controlul suspensiei şi sistemele de asistare a condusului ale automobilului deschid drumul pentru paşi suplimentari spre condusul autonom.

Iar actualele inovaţii în domeniul operării şi digitalizării subliniază şi caracterul orientat spre viitor al BMW iNEXT.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente