Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

GENEVA LIVE-Japonezii de la Mitsubishi au lansat noul Eclipse Cross SUV Coupé 2017

Eclipse Cross va extinde baza de clienţi Mitsubishi Motors, pe lângă ASX (prezent şi viitor) şi Outlander (prezent şi viitor) dând o nouă direcţie mărcii şi construind pe baza a cinci piloni principali ai produsului:

– Design
– Măiestrie japoneză
– Dinamica Condusului
– Ambalaj Inteligent
– Caracteristici Inovatoare

Un SUV Coupé cu aspect ager şi cu un stil de condus sportiv, care va inaugura de asemenea noul limbaj de design al MMC aducând o mulţime de noi şi inovatoare caracteristici segmentului.

Eclipse Cross va fi întâi trimis în Europa în ultimul trimestru al anului 2017 (lansarea retail va avea loc spre finalul anului 2017 / începutul lui 2018, în funcţie de pieţe) iar apoi va apărea în Japonia, America de Nord, Australia şi alteregiuni.

Ducând marca Mitsubishi Motors acolo unde este într-adevăr locul ei, MMC s-a lansat în următoarea sa călătorie, transformând 80 de ani de experienţă 4WD (de la PX33 1936 cu tracţiune integrală), 35 de ani de expertiză SUV (de la Pajero iniţial din 1982), precum şi 30 de ani de tehnologie All-Wheel- Control (de la Galant VR4 Dynamic Four 1987 iniţial), în valori pentru viitor.

Rezultatul acestei viziuni il reprezinta noua generatie de SUV-uri, Eclipse Cross 2017 fiind primul dintre acestea. Noul SUV Mitsubishi Motors, Eclipse Cross, va trebui să îndeplinească două misiuni esenţiale: Este primul model din noua generatie, prin care MMC isi propune o poziţionare mai ambiţioasă a mărcii Mitsubishi Motors, în special în Europa

Confirma de asemenea strategia de produs a MMC ca jucător preponderent in segmentul SUV.

În acest sens, Eclipse Cross va veni in completarea gamei actuale, alături de ASX şi Outlander, cu o pozitionare diferită: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a cărui calitate japoneză fină, dinamică excelentă a condusului şi alte funcţii inovatoare vor extinde piaţa Mitsubishi Motors către noi clienţi într-o piaţă a SUV-urilor aflată în continuă expansiune – aproximativ 25% din piaţa globală – în care categoria „Compact” se bucură de cea mai semnificativă creştere. … în noul sub-segment cu dezvoltare rapidă al SUV-urilor Coupé, abordat de Mitsubishi Motors prima dată cu vehiculul concept XR PHEV 2013.

Această nouă pozitionare se reflectă în mod evident în numele ales – nu este un acronim ciudat ci un nume real amestecând cu emoţie ce este mai bun din cele două lumi (ale MMC):

– ECLIPSE: o referire la vehiculul sport Mitsubishi mult iubit, fabricat în SUA între 1989 şi .2012.
– CROSS: o invitaţie de merge dincolo de graniţe, aşa cum este destinat a face un SUV


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente