Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Franta ofera in continuare 100 de euro pe luna soferilor pentru a cumpara benzina sau motorina! La noi Ciuca 50 de a bani nu mai este valabil

Franta continua seria de ajutoare inceputa anul trecut in care toti soferii primesc suma de 100 de euro pe luna, suma care este un ajutor la alimentarea cu combustibil a masinii necesare pentru a ajunge la munca.

ajutor benzina franta, ciuca 50 de bani, psd pnl udmr retrage ajutorul romanilor, autolatest, 100 euro franta gratis benzina motorina 2023

Statul francez considera ca trebuie sa-si ajute cetatenii care castiga anual mai putin de 14.700 euro pe an, adica cei care castiga luna 1.225 euro ( 6.000 lei/luna).

Ajutorul este dat in functie de necesitati, respectiv o persoana singura primeste suma de 1.314 euro pe luna pentru a creste nivelul de trai, suma care reprezinta de fapt un ajutor social generatlizat.

ajutor benzina franta, ciuca 50 de bani, psd pnl udmr retrage ajutorul romanilor, autolatest, 100 euro franta gratis benzina motorina 2023

Un cuplu cu un copil primeste lunar suma de 3 285 €/luna, iar daca familia are trei copii atunci suma creste pana la 5 255 €/luna.

Ajutorul de combustibil este inclus in aceste sume, in timp ce in Romania statul a scos in urma cu 16 zile celebrul ajutor de 50 bani Ciuca dat la fiecare litru de benzina/motorina din vara!

In 3 zile Guvernul PSD-PNL-UDMR scoate reducerea de 50 bani de la benzina si motorina! Urmeaza cresteri la toti combustibilii

In Franta continua si programul 10 eurocenti la fiecare litru de benzina cumparat, adica exact cei 50 de bani retrasi de la pompa din Romania de guvernul PSD-PNL-UDMR.

Reducerea cu 50 de bani de la pompa este de fapt o “Frectie la Piciorul de Lemn” pentru soferi-Nicule, mai dă-le 50 de bani!

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente