Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In 3 zile Guvernul PSD-PNL-UDMR scoate reducerea de 50 bani de la benzina si motorina! Urmeaza cresteri la toti combustibilii

Se pare ca actuala criza econimica prin care trece Romania nu mai este o problema pentru actuala guvernare care a anuntat deja ca renunta la cei 50 bani dati discount in urma cu cateva luni.

ciuca reducere 50 de bani, ciuca 25 de bani, guvernul psd pnl udmr reducere pret benzina

Ciucă a declarat că această măsură a fost una bună, ”prețul la carburant ajungând la un nivel de dinainte ca măsura să fi fost decisă la nivelul Guvernului”.

De asemenea, premierul a precizat că măsura de compensare a prețului caruranților nu este desființată, ci doar suspendată, Guvernul fiind pregătit să o aplice din nou, dacă va fi nevoie.

preturi benzina si motorina, reducere benzina 50 bani, reducere 50 bani motorina, ciuca scoata reducerea de la pompa, cresc preturile la combustibili 2023, autolatest

”De la 1 ianuarie, ea nu va mai funcționa. În schimb, este doar o decizie de suspendare, Guvernul fiind pregătit ca în măsura în care prețurile vor avea o evoluție care să depășească puterea de cumpărare și de susținere la nivelul cetățenilor, să o aplicăm din nou.” – a spus Nicolae Ciucă.

Această reducere de 50 de bani – 25 de la stat și 25 de la companii – i-a ajutat pe șoferi în ultimele luni, mai ales că alimentele și alte bunuri s-au scumpit.

preturi benzina si motorina, reducere benzina 50 bani, reducere 50 bani motorina, ciuca scoata reducerea de la pompa, cresc preturile la combustibili 2023, autolatest

In afara de compensarea de 50 bani scoasa, guvernul Ciuca anunta si o suprataxare masivă a companiilor de petrol și gaze. OMV Petrom și Romgaz sunt companiile cele mai puternic lovite / Guvernul vrea să strângă un miliard de euro / Ar fi afectați puternic și micii acționari.

pret gpl neplafonat, ciuca guvern gpl, guvernul nu scade pretul la gpl, pret scazut ordonanta benzina motorina, autolatest

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente