Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Francezii de la Renault recunosc ca nu au strans prezoanele rotilor modelelui Austral! Comisia Europeana cere retragerea in service

In urma cu cateva zile Comisia Europeana a fortat marca Renault sau retraga in service modelele Austral pentru ca acestea au probleme cu prezoanele rotilor din fabrica.

CE spune ca sunt masini Renault Austral care pot sa-si piarda rotile in mers pentru ca nu au prezoanele stranse sau de o alta calitate, moment extrem de periculos pentru orice automobil.

prezoane renault austral, probleme tehnice austral, autolatest, rechemare renault austral, pericol de accidente austral

“Due to insufficient tightening of the fixing screws of one or more wheels on the vehicle, these wheels may detach from the vehicle, increasing the risk of an accident.”

Renault Austral Mild Hybrid 160 Techno Esprit Alpine, test drive, autolatest, cutie cvt austral, testeauto, review, drive test, 0-100, consum real

In urma cu 6 luni aceeasi marca Renault a mai avut o rechemare cu gama Megane insa si Austral cu aceeasi probleme cu prezoanele, problema care se pare ca inca nu a fost remediata pe linia de productie:

Peste 7.000 de masini Renault Austral si Megane nu au prezoanele de la roti stranse, adica pot sa-si piarda rotile in mers!

prezoane renault austral, probleme tehnice austral, autolatest, rechemare renault austral, pericol de accidente austral

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente