Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Forza Rossa a deschis primul Ferrari Caffe 2011

Cafeneaua-restaurant Forza Rossa îmbină specialităţi culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucătăria italiană ti internaţională. Localul a fost inaugurat pe Calea Victoriei, lângă Ferrari Store, Joi 14 aprilie, de către Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România. La inaugurare a fost prezentă, printe alte personalităti, ti Federica Marchionni vice-pretedinta Grupului Ferrari. Invitaţii s-au bucurat de specialităţile pregătite şi de atmosfera deosebită creată de vedeta serii SABRINA şi de DJ Patrick de la Radio Monte Carlo.

Forza Rossa Caffé se află în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, lângă Ferrari Store. Va fi deschisă începând de săptămâna viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 şi va avea valet parking. Bucatoarie Gastronomia secolului XXI în premieră în sara noastră Ferran Adria este considerat de către specialişti unul dintre cei mai buni bucătari ai lumii.

Reputaţia maestrului spaniol se leagă, mai ales, de gastronomia moleculară, considerată si gastronomia secolului XXI. Făcând apel la procedee si calcule stiinsifice de fizică si chimie si la ingrediente inedite în pregătirea meniurilor, imaginatia cunoscutului bucătar dă nastere unor resete originale.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente