Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford ofera in Romania o garantie COMPLEXA de 7 ani! Nu COMPLETA! Probleme Ford Protect 2020

Ei bine din start trebuie spus ca toate masinile FORD IN ROMANIA au o garantie data de uzina de 2 ani fara limita de km, insa daca vrei sa platesti in plus chiar si 2.290 de euro pentru anumite modele primesti o garantie EXTINSA destul de mare.

Fanii Ford vor spune ca in sfarsit masinile Ford au ajuns KIA Motors cu cei 7 ani sau 150.000 de km oferita din anul 2008 in Romania, insa Ford nu spune ca masinile KIA AU O GARANTIE DE 7 ANI sau 150.000 de km BUMPER TO BUMPER provenita din SUA care ofera clientului inlocuirea gratuita a tuturor componentelor masinii.


Adica la KIA intra in garantie in 7 ani sau 150.000 de km atat volanul, tapiteria de scaune sau amortizoarele si bucsile! Sau caseta de directie, pivotii etc! 

Revenind la Ford Romania acestia promoveaza acum garantia FORD PROTECT 2020.

Adica platesti in plus cateva sute de euro si primestri o garantie extra de cativa ani in limita a 100.000 de km cu conditii si termene de beneficiu extrem de severe. Si aici amintim urmatoarele:

Următoarele componente SUNT EXCLUSE de această garanţie:


– UZURĂ NORMALĂ PIESE – curele de transmisie auxiliare, baterii/acumulator, materiale de fricţiune pentru frâne (inclusiv discuri), becuri, mecanism ambreiaj, ţevi de evacuare și amortizoare.

– ORNAMENTE ȘI CAROSERIE – toate ornamentele și elemente de tapiţerie interioare (inclusiv elemente interioare acoperite în piele/material plastic: ex: volan, planșă bord, feţe de uși, etc), toate elementele de sticlă (elementele de încălzire sunt incluse), husele și pernele scaunelor, infiltraţii de apă, perii de geam, chedere, izolaţii caroserie, antene și blocuri optice.

Pierzi garantia Ford Protect: daca faci orice reparaţie de caroserie şi vopsire (inclusiv barele de protecţie și elemente de caroserie metalice), geamuri, tapiţerie şi ornamente, precum şi accesorii interioare și exterioare. ( Adica folii pe geamuri, reparatii zgarieturi etc!).

NU PRIMESTI GARANTIA FORD PROTECT DACA:

Veţi fi responsabil(ă), pe propria cheltuială, pentru:

– Repararea promptă a oricărei daune asupra vehiculului dvs., indiferent că este cauzată de accident, utilizare inadecvată sau alte situaţii.

– Orice reparaţii sau operaţiuni de mentenanţă în urma montării pieselor și accesoriilor pe vehiculul dvs. la cererea dvs. sau de către dvs., prin care se modifică specificaţiile standard.

– Verificări regulate ale vehiculului dvs. la frecvenţele standard și kilometrajul specificat de producător în Portofoliul Service Ford în ceea ce privește nivelurile agentului de răcire din radiator, bateria, anvelopele, lichidul de frână și nivelul uleiului de motor și reglările necesare. ( Platesti toate revizile preagatite de Ford!)

– Prezentarea vehiculului la service la maxim+ 1000 km sau o lună de la revizia /planul de mentenantă programat conform recomandării Ford Motor Company și stabilite în Portofoliul dvs. Service, cu o rezervare în avans și păstrarea evidenţelor corecte ale operaţiunilor de service în respectivul Registru Ford. (Uiti sa faci revizia PIERZI GARANTIA TOTALA!)

– Informarea imediată a Companiei cu privire la orice defect sau defecţiune a odometrului vehiculului sau privind montarea oricărui odometru de înlocuire pe vehicul. ( Adica daca nu spui repede celor de la Ford ca masina ta are probleme, zomot, suierat etc PIERZI GARANTIA!).

Mai mult toate modelele Hybrid precum Mondeo au o garantie si mai mica pentru componentele sistemului hibrid indiferent de situatie!

CONCLUZII

Adica din orice punct privim aceasta garantie Ford Protect nu se compara cu cea Bumper to Bumper de la KIA Romania de 7 ani sau 150.000 de km sau cea de 5 ani fara limita de km de la Hyundai Romania.

La Ford aceasta garantie extra este DISCUTABILA pentru ca, clientul ajunge la mana celor de  la dealerii Ford, respectiv doar ei pot spune daca reparatia intra sau nu pe garantie.

Pentru fanii Ford din Romania putem spune ca singura garantie COMPLETA este cea de 2 ani fara limita de km, adica garantia oficiala Ford Europa!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente