Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR se apuca de treaba in toata tara si LASA DE PARAGINA CENTURA BUCURESTI si in 2020

Vestita sosea Centura Bucuresti ramane si in aceasta vara fara nici un picior de muncitor pe toate tronsonale. Efectiv la peste 7 luni de guvernare PNL CNAIR cu noul sau director generala nu a realizat NIMIC PE CENTURA BUCURESTI!

In schimb CNAIR lucreaza de mai bine de 6 luni la proiecte care NU SUNT LA FEL DE IMPORTANTE pentru economia Romaniei! ( 60% din economia Romaniei se afla in Bucuresti si Ilfov, respectiv zone care nu au centura ocolitoare!).

Vezi aici ultimele proiecte CNARI din aceasta luna:

-CNAIR a semnat contractul pentru modernizarea DN 2L, Soveja – Lepşa, de 126,77 milioane lei.

-CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Constanţa – Tulcea, un proiect în valoare de 17,8milioane de lei, fără TVA.

-Două oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia sectoarelor de autostradă Nădăşelu-Mihăieşti şi Mihăieşti-Zimbor.

-CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Executie pentru Drumul Expres Conexiune Satu Mare – Oar, proiect în valoare de 3,6 milioane de lei.

-CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul Expres Tişiţa – Albiţa, un proiect în valoare de peste 11 milioane de lei fără TVA.

-Constructia variantei de ocolire a Municipiului Brasov, Tronson I (DN1- DN11), II (DN11- DN13) si III (DN 13- DN1), Faza II

-CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire Galați

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente