Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fiat Tipo este cu 5.400 euro MAI IEFTIN in Ungaria decat in Romania

Spunem aceasta daca tinem cont de faptul ca Romania este a doua tara ca SARACIE din Europa, insa preturile pentru masinile noi sunt peste cele ale multor tari cu salarii medii foarte mari.

Un soc pentru clientul de Fiat din Romania este atunci cand merge si configureaza un model Fiat Tipo 1,6 Multijet 120 CP Lounge unde pretul de la noi cu dotari de top este de 24.722 euro, in timp ce pentru aceeasi masina in Ungaria clientul scoate din buzunar doar 19.154 euro.


Vorbim de aceeasi masina 100% construita in Turcia cu aceeleasi dotari de top, diferenta de peste 5.400 euro fiind doar o crestere a profitului pentru importatorul Autoitalia.

Recomandarea noastra este ca atunci cand vrei sa-ti cumperi un Fiat Tipo nou mergi si in Ungaria sau Bulgaria pentru a vedea care sunt ofertele celorlalti importatori din tarile respective.

Pentru romanul bine intentionat trebuie spus ca achizita unei masini dintr-o tara din UE pe persoana fizica este legala si nu constituie nici o problema pentru Fiat Europe.

De fapt aceeasi masina are aceeasi garantie general valabila pentru orice masina Fiat vanduta in UE, adica poti merge si in Romania la revizii!

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente