Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fata in fata noul A4 3.0 TDI quattro vs BMW 330d 2016! Audi B9 este o masina foarte buna

Numele sau este Audi A4 si, in ciuda faptului ca si aceasta noua generatie are un design parca identic cu cel al modelelor precedente reprezinta de fapt singurul concurent pentru BMW Seria 3.

Sub capota masinii Audi se afla pentru prima data o motorizare diesel care are o putere maxima mult mai mare decat cea a lui BMW, respectiv un V6 TDI de trei litri care dezvolta o putere de 272 CP/3750 rpm.

De partea cealalta BMW 330d are un motor 6 in linie tot de trei litri insa care dezvolta o putere maxima de 258 CP/4000 rpm, cifra cu adevarat inferioara masinii din Ingolstadt.

Chiar si la capitolul moment motor propulsorul celor de la Audi cu600 Nm este superior motorizarii BMW.

Cei de la AutoBild de au realizat un test comparativ cu aceste masini si supriza cea mare a fost atunci cand noul A4 a afisat o viteza maxima pe autostrada de peste 266 km/h in timp ce modelul Seria 3 era limitat la 250 km/h.

Locul unde Audi A4 nu are rival chiar daca este comparat si cu noul Mercedes Clasa C este interiorul unde si aceasta noua generatie B9 dovedeste ca dispune de cea mai buna calitate de fabricatie si cele mai bune materiale din segment.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente