Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

EVEXIT-Premierul Italiei spune ca fundamentalismul ideologic al masinii electrice este doar o sinucidere si un cadou pentru China

Ministrul italian al transporturilor spune că măsura este o „sinucidere” şi un „cadou” oferit industriei chineze

Ministrul italian al transporturilor, vicepremierul Matteo Salvini, consideră că trecerea rapidă la motoare exclusiv electrice pentru autoturismele comercializate în Uniunea Europeană va fi o „sinucidere”, relatează Reuters.

2035 masina termica, salvini italia importriva masinii electrice, evexist, autolatest, interzicere benzina, masina electrica probleme, Evexit

„Nouă tuturor ne pasă de apă, de calitatea aerului şi de un mediu mai curat, dar asta nu înseamnă că trebuie să concediem milioane de lucrători şi să închidem mii de afaceri”, a apreciat Salvini, liderul partidului de dreapta Liga.

„Avem nevoie de mai mult timp şi de contribuţii economice pentru a-i ajuta pe cei care doresc să-şi schimbe maşinile”, a adăugat politicianul italian.

„Fundamentalismul ideologic al electricității este doar o sinucidere și un cadou pentru China”, a adăugat el.

europa 2035, euro 7, norme poluare euro 7, masini benzina interzise 2035, masini diesel interzise 2035, autolatest

Salvini, care este și viceprim-ministru, a declarat că este nevoie de mai mult timp și de mai multă finanțare pentru a asigura o tranziție fără probleme.

Normele aprobate marți de Parlamentul European vor impune ca, până în 2035, constructorii de automobile să reducă emisiile de CO2 ale mașinilor noi vândute cu 100%, ceea ce ar face imposibilă vânzarea de noi vehicule alimentate cu combustibili fosili în blocul celor 27 de țări.

2035 masina termica, salvini italia importriva masinii electrice, evexist, autolatest, interzicere benzina, masina electrica probleme, Evexit

Decizia Parlamentului European urmeaza sa fie atacata la Comisia Europeana de toate tarile pentru care industria auto conteaza, pana in prezent la Bucuresti conducerea PSD-PNL-UDMR afisand o liniste greu de inteles la Ford Craiova sau Dacia Pitesti!

reducere tva benzina, guvernul ciuca, tva 7% benzina, tva redus motorina, accize reduse motorina, taxe 60% statul roman benzina, autolatest, cioacu, marko bella, guvern psd

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente