Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Euromaster Romania deschide primul punct de lucru in regim de franciza

Punctul de lucru Euromaster ESROM este specializat pentru aoferi servicii pentru turisme şi va include pentru prima oară în oferta Euromaster România,servicii de mentenanţă auto.

Prin deschiderea noii sucursale în Bulevardul Pipera, nr. 1E, Euromaster va aduce expertiza sa în domeniul anvelopelor mai aproape de clienţii dinnordul Bucureştiului.

Prin dezvoltarea reţelei în sistem de franciză, Euromaster va deschide mai multe punctede lucru în apropierea clienţilor, pentru a le oferi acestora serviciile de calitate la cel maiînalt standard pe care reţeaua le oferă de peste 20 de ani în Europa.

Ne bucurăm că reţetade succes Euromaster se dezvoltă şi în România iar prin sistemul de franciză ne dorimsă venim în întâmpinarea cât mai multor clienţi prin servicii diversificate la cele mai înaltestandarde de calitate. Vrem ca în final, cât mai mulţi români să beneficieze de expertiza noastrăîn domeniul anvelopelor şi să aducem cât mai multe reţele autohtone la nivel european.”, adeclarat George Lopanov, Director General Euromaster România.

„Am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici. Esrom si-a inceput activitatea in domeniulanvelopelor in 1996. Anii de pionerat au fost grei. Experienta acumulata a reprezentat bazasolida a dezvoltarii ulterioare. Echipa ESROM s-a rodat şi a devenit mai bună de la an la an.

Desigur, totul a fost posibil datorită clienţilor noştri şi furnizorilor noştri. Astăzi, ne bucurăm şine onorează faptul că numele familiei noastre este Euromaster. O familie compusă dinaproape 2000 de sucursale în 15 ţări europene.”, a declarat Marius Furnigea, Director ExecutivEuromaster ESROM Bucureşti.

Punctele de lucru în sistem de franciză beneficiază de aceleaşi instrumente, aceleaşi metodede vânzare şi de lucru ca cele ale reţelei Euromaster ESROM la nivel European, darşi de notorietatea şi cunoştinţele reţelei.

În plus, punctul de lucru în sistem de franciză Euromaster are acces şi la multiplele acţiuni promoţionale şi iniţiative lansate de reţea, iarîn funcţie de zona geografică şi specificul activităţii, acesta poate profita de contractele clienţilornaţionali şi internaţionali ai reţelei.

„Michelin a crezut în acest proiect încă de la început şi a sprijinit conceptul inovatorEuromaster tocmai pentru că şi-a dorit să aducă o abordare orientată către dezvoltareaprofesionalismului specialiştilor în anvelope. Prin deschiderea primei francize, Euromaster ESROM, facem pasul firesc către un parteneriat durabil, către o mai mare apropiere faţăde clienţi şi faţă de nevoile lor, către expertiză, profesionalism şi sprijin reciproc.

În plus, Euromaster ESROM aduce pentru prima oară în oferta Euromaster România, servicii dementenanţă auto precum: geometrie, revizii, întreţinere şi montaj consumabile, inspecţii tehniceperiodice.” a declarat Cedric Binoit, Director Comercial Michelin România şi Balcani.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente