Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dupa Peugeot, Citroen si DS Trust Motors devine importatorul oficial Opel in Romania

Adica vedem cum Trust Motors intra pe buna dreptate in posesia marcii Opel care face parte de mai bine de doi ani din grupul PSA.

Trust Motors devine importatorul oficial Opel în România. Prin aceastăpreluare, Trust Motors își întregește portofoliul de mărci ale Grupului PSA reprezentate în România, caimportator oficial Peugeot, Citroen, DS Automobiles și Opel.

Andrei Iacob, CEO Trust Motors, declară: „Este un pas înainte, important în parteneriatul cuGrupul PSA. Avem o lungă istorie de colaborare fructuoasă și sunt convins că această preluare aduce ovaloare semnificativă pentru toate părțile interesate și ne va ajuta să gestionăm împreună, cu succes,provocările aduse de noua eră a mobilității și electrificării auto.

Suntem pregătiți să ne adaptămresponsabil noii dimensiuni și avem experiența și resursele necesare pentru a consolida mai departebusinessul Opel în România“.

Trust Motors și Opel România vor continua să își desfășoare activitatea independent, până la primireaaprobărilor din partea autorităților locale, estimată în perioada următoare. Odată finalizată preluarea,Trust Motors va integra businessul Opel în businessul său actual, cu sprijinul ambelor echipe.

Despre Trust MotorsTRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS Automobiles.Cu 29 de ani de experiență în vânzări și activități post vânzare și peste 130.000 vehicule vândute,Trust Motors este unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto locală.



Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente