Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dezmembrarile auto au prins viteza in Romania in 2011! Dezmembrez orice auto la cele mai bune preturi

In aceste parcuri specializate exista o oferta variata de masini care sunt dezmembrate, posesorii acestor afaceri inregistrand vanzari din ce in ce mai mari. De vina pentru aceasta situatie este evident Guvernul Romaniei care in ultimii 3 ani nu a resuit sa reglementeze comercializarea acestor piese si de ce nu, nu a reusit sa creasca puterea de cumparare a romanilor. Astfel, daca un client a avut un accient usor si nu poate sa mearga la un service sa schimbe componentele stricate datorita preturilor din ce in ce mai mari la piese, nu are nici o alta solutie decat sa mearga la un parc de dezmembrari auto.

Aici se gasesc piesele cautate second hand intr-o stare de cele mai multe ori foarte buna. Avantajul principal al unei piese auto din aceste parcuri este pe langa pretul de achizitie si faptul ca aceasta este o piesa auto originala! Autolatest recomanda oricand achizitionarea unei piese auto originale chiar si second hand decat una nou care este aftermarket si care nu prezinta nici un fel de siguranta in trafic.

De asemenea Autolatest nu recomanda achizitionarea de componente second hand de tipul celor utilizate la sistemul de franare, directie sau anvelope! De cele mai multe ori cautarile pentru aceste piese sunt de ordinu:1. 4b, 1. 6b, 1. 8b, 1. 8tb, 2. 0b, 1. 9tdi, 1. 9sdi, motor, cutie viteze, electromotor, alternator, arcuri, amortizoare, planetare, radiatoare, piese caroserie (usi, bari protectie) elemente optice (faruri, stopuri, proiectoare), geamuri (geamuri usi, parbriz, luneta), elemente interior (scaune, banchete, tapiterii usi, lovite, aga, adr, apt, aum, agu, agn, awx, alt, azm, bkd, motor, cutie viteze, electromotor, alternator, arcuri, amortizoare, planetare, radiatoare, piese caroserie (usi, capote, haion, aripi fata – spate, plafon, praguri, bari protectie) elemente optice (faruri, stopuri, alternator, arcuri, amortizoare, planetare, radiatoare, piese caroserie (usi, bari protectie) elemente optice (faruri, stopuri, proiectoare), geamuri (geamuri usi, parbriz, luneta), elemente interior (scaune, banchete, tapiterii usi, lavite portbagaj, ornamente plastic.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente