Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chevrolet Cruze WTCC 2011 este gata de start! Detalii sezon 2011

2011 va reprezenta începutul unei ere noi pentru WTCC, deoarece este introdus un set nou de reguli tehnice şi se trece la motoarele 1.6 turbo pe benzină, alese ca noul standard pentru campioni, pentru a reflecta tendinţa actuală către motoare mai mici, cu emisii reduse şi consum mai scăzut de carburant. Aceasta nu va fi singura schimbare din 2011 în cadrul WTCC.

De asemenea, va fi adoptat un nou sistem de calificare, conform căruia primii 10 timpi din Q1 vor reprezenta, în ordine inversă, grila de start din cursa 2. După campania de mare succes din 2010, în care a câştigat titlul la categoria Piloţi şi Producători, Chevrolet este gata să înfrunte noile provocări. În paralel cu angajamentul său de a participa la curse, echipa a lucrat foarte mult în 2010 pentru a proiecta şi construi noul motor 1.6 turbo, lucru pe care l-au realizat în mai puţin de nouă luni, un adevărat record al departamentului de motoare al RML condus de Arnaud Martin.

Modelul Cruze în sine a suferit modificări în proporţie de 70%, precum montarea noului motor, mai mic ca mărime dar cu o putere şi un cuplu sporite. De asemenea, a fost modificată şi tehnologia multor alte elemente, de la sistemele de răcire şi auxiliare la suspensiile faţă, frâne, caracteristicile aerodinamice şi distribuţia generală a greutăţii autovehiculului. Septembrie 2010 a marcat începutul unei faze decisive de dezvoltare şi testare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente