Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii oficiale cu noua Mazda MX-5 facelift 2022

Mazda se pregătește să lanseze Mazda MX-5 2022, care oferă o manevrabilitate îmbunătățită și finisaje noi, ce ies în evidență, pentru designul emblematic al modelului cu două locuri.

Varianta 2022 reprezintă cel mai recent efort al producătorului de automobile de a perfecționa un model care atrage șoferii de mai bine de trei decenii, cu răspunsul său direct, schimbarea ultra-precisă a cutiei de viteze, motorul amplasat frontal și perfect echilibrat, configurația cu tracțiune spate și un interior confortabil care asigură unitatea șoferului cu mașina.

Mazda MX-5 facelift 2022

Pentru a îmbunătăți această conexiune Jinba Ittai, Mazda a creat Kinematic Posture Control (KPC), o nouă tehnologie dezvoltată exclusiv pentru MX-5. Sistemul recunoaște o diferență deviteză între roțile din spate în timpul virajului, acționând ușor frânele pe roata dinspre interior.

Acest lucru previne ridicarea, îmbunătățind caracteristicile suspensiei multi-link spate a lui MX-5 și suprimând ruliul. Pe scurt, KPC stabilizează mașina, mai ales în virajele grele cu forțe G mari și pedrumuri accidentate, crescând și mai mult manevrabilitatea deja legendară a lui MX-5 și îmbunătățind și confortul.

Mazda MX-5 facelift 2022

KPC, care nu adaugă nicio greutate mașinii, va intra în echipamentul standard pentru toate modelele MX-5 2022, fie că sunt soft-top sau fastback (RF).

În ceea ce privește designul, ambele versiuni de caroserie adaugă nuanțe noi, Platinum QuartzMetallic la exterior și Terracotta la interior. Primul îmbină un alb mătăsos și elegant cu otransluciditate asemănătoare cuarțului, în timp ce cabina colorată vine cu piele Nappa foarte netedă.

Mazda MX-5 facelift 2022

Împreună, cele două opțiuni de design generează o atmosferă liberă. Mazda a adăugat, de asemenea, o opțiune de soft top albastru închis și, odată cu aceasta, o gamă de noi posibilități de combinații de culori.

Mazda MX-5 2022 va fi pusă în vânzare în Europa începând cu luna ianuarie.

Mazda MX-5 facelift 2022

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente