Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii cu noua Kia Soul GT Line 1.6 TGDI de 204 CP

Motorul recomandat este unul pe benzina de doi litri din seria 1.6 TGDi care ofera o putere maxima de 204 CP.

Cutia de viteze este una clasica secventiala 7DCT care se regaseste si pe alte modele KIA.

Modelul Soul EV este testat pentru a atinge autonomia estimată, urmând ca autonomiatotală a bateriei să fie anunțată la începutul anului 2019. Pentru referință, același pachet debaterii și același motor electric, montate pe modelul e-Niro, oferă cu o singură încărcare oautonomie de 485 Km în ciclu combinat WLTP și de 615 Km în ciclu urban WLTP.

Modelul Soul EV a oferit întotdeauna o călătorie confortabilă, rafinată, având o ușurință înrulare fără un efort substanțial. Acum, cu o putere de 204 CP și un cuplu de 395 Nm (încreștere de la cei 285 Nm oferiți de modelul anterior), automobilul accelerează și maiputernic.

Manevrabilitatea și dinamica de condus au fost îmbunătățite, grație adoptării uneisuspensii complet independente pentru puntea spate. Noul Soul EV oferă de asemenea, omultitudine de instrumente pentru ca șoferii să-și personalizeze experiența de condus șiconsumul bateriei, cu patru moduri de rulare – Eco, Confort, Sport și Eco+, care ajusteazăautomat puterea oferită. Modurile de condus controlează de asemenea nivelul de forțăregenerativă de frânare, aerul condiționat și setările sistemului de încălzire și permit șoferilorsă seteze limite de viteză pentru a contribui la administrarea eficienței în diferite condiții decondus.

Sistemul inteligent de regenerare a forței de frânare al modelului Soul EV este operat prinpadelele situate în spatele volanului, oferind șoferilor posibilitatea de a încetini automobilul șia recupera mai multă energie cinetică, crescând astfel autonomia. Șoferii pot alege întrepatru niveluri de înmagazinare a energiei prin sistemul de frânare (de la 0 la 3) în funcție demodul de condus dorit, eficiență și finețea rulării.

Sistemul de renegerare a forței de frânaredispune, de asemenea, de sistemul ‘Brake and Hold’, care permite șoferilor să foloseascăpadelele pentru a opri complet automobilul în timp ce colectează energia cinetică.

În plus, sistemul inteligent de regenerare a forței de frânare ajustează nivelul frânării înfuncție de detectarea automobilului situat în fața modelului Soul EV, oferind o rulare tip”coasting” mai liniștită, mai ales când coboară o pantă abruptă.Sistemul este cuplat cu un display Smart Eco Pedal Guide amplasat în panoul de bord, caremenține conștient șoferul despre consumul în timp real al bateriei în funcție de modul în careutilizează accelerația.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente