Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii complete cu noul Mitsubishi Colt, versiunea japoneza a lui Renault Clio IV

Astazi Mitsubishi Europa a prezentat in premiera primele detalii oficiale cu ultima generatie de citadine Colt.

Noul model se bazeaza 100% pe actuala generati de Renault Clio, una dintre cele sigure masini din segmentul sau din Europa.

Producția noului Mitsubishi Colt va începe în septembrie. Modelul japonez va fi construit în Turcia, la fabrica Renault din Bursa.

Mitsubishi Colt 2023, motoare Mitsubishi Colt, pret romania, test drive Mitsubishi Colt, consum Mitsubishi Colt, 0-100, autolatest

DETALII

Noul Mitsubishi COLT dispune de o gamă largă de opțiuni avansate de propulsie, care răspund nevoilor unui segment în care sistemele de propulsie pe benzină și hibride (HEV) reprezintă aproximativ 80% din vânzările de mașini noi**.

Motorul de intrare în gamă este un motor inovator, cu trei cilindri, de 1,0 litri pe benzină care dezvoltă o putere de 49 kW***, conectat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Pentru clienții care doresc performanțe sporite, COLT este disponibil și cu un motor turbo pe benzină cu trei cilindri, 1,0 litri, 67 kW***, cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Mitsubishi Colt 2023, motoare Mitsubishi Colt, pret romania, test drive Mitsubishi Colt, consum Mitsubishi Colt, 0-100, autolatest

În vârful gamei se află grupul motopropulsor hibrid super eficient (HEV), care combină un motor pe benzină de 1,6 litri cu două motoare electrice și o cutie de viteze automată, multimodală, generând o putere de 105 kW.

Dacia Duster 2024, Dacia Duster 3, Dacia Duster 3 nu mai este 4x4, Dacia Duster 3 hybrid cutie multimodala, autolatest, test drive, pret Dacia Duster 3, consum, garda la sol Dacia Duster 3, motor nissan Dacia Duster 3, 1.0 tce gpl Dacia Duster 3 2024

Toate sistemele de propulsie vor fi disponibile încă de la lansarea modelului COLT în toamna lui 2023.

• 1.0L MPI***: motor cu injecție pe benzină multi-punct, în 3 cilindri cu transmisie manuală, cu cinci trepte. Putere: 49 kW. CO2: 119-122g/km.

• 1.0L MPI-T***: motor turbo pe benzină cu injecție multi-punct, în 3 cilindri și cutie manuală cu șase trepte. Putere: 67 kW. CO2: 118-121g/km.

• 1.6L Hybrid (HEV)***: motor pe benzină de 1.6 litri cu două motoare electrice și o baterie de 1.2kWh cuplată la o cutie de viteze automată, multimodală. Putere (combinat): 105kW. CO2: 95-101g/km.

Didier Michaud, Dacia Platforms & Powertrains Leader, dacia renunta la 1.0 tce, probleme tehnice dacia 1.0 tce gpl, 1,6 mpi dacia 2025, euro7, autolatest, motor nissan pe dacia, dacia e tech 1.6 mpi 2023

Noul Mitsubishi COLT se bazează pe platforma Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi CMF-B” și dispune de cele mai recente sisteme de siguranță pasivă și activă pentru a face conducerea atât sigură, cât și convenabilă.

Mitsubishi Colt 2023, motoare Mitsubishi Colt, pret romania, test drive Mitsubishi Colt, consum Mitsubishi Colt, 0-100, autolatest

În interiorul modelului COLT, cabina modernă integrează o serie de tehnologii noi, permițând șoferului să personalizeze experiența de condus, rămânând conectat la sistemul avansat de infotainment.

gpl Dacia Sandero Stepway Expression TCe 110 CP, tomasetto stag, prins gpl injectie directa, pret instalatie gpl 1.0 tce 110 CP, gpl consum amestec benzina gaz, autolatest, monteaza gpl

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente