Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De frica chinezilor Franta lui Macron vrea sa interzica accesul masinilor electrice chinezesti in 2024

Franta este prima tara industrializata din Europa care a realizat ca nu are nici o sansa in fata unei comercializari al masinilor electrice produse in China.

macron vs tesla, macron vs mg4, franta vs china, frante interice masinile chinezesti, franta politici protectioniste, autolatest

Intreaga industrie auto din Franta nu este capabila a fabrica masini electrice bune cu preturi decente, iar Macron a pus gand rau chinezilor.

In perioada care urmeaza Franta are de gand sa interzica reducerea de tip RablaPlus pentru masinile produse in China pentru ca acestea au baterii realizate cu o industrie care utilizeaza doar carbune poluant.

Macron vrea sa scoata de pe piata din Franta masinile chinezesti Dacia Spring si MG MG4

Pe langa marcile chinezesti MG si BYD, francezii ataca dur si modelele Tesla Model 3 standars si Model Y standard care au baterii produse in China.

macron vs tesla, macron vs mg4, franta vs china, frante interice masinile chinezesti, franta politici protectioniste, autolatest

In acest moment Franta ofera gratis clientilor 5.000 euro bonus la fiecare masina noua electrica cumparata, insa MG a anunta deja ca poate sa ofere preturi bune francezilor chiar si fara acest incentive dat de statul francez.

Daca vine in Romania, gama MG Motor MG4 Standard 51 kwh va avea un pret de 18.490 euro TVA inclus

macron vs tesla, macron vs mg4, franta vs china, frante interice masinile chinezesti, franta politici protectioniste, autolatest

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

 1. Multi oameni acuză Rusia sau China că încalcă drepturile omului si nu valorizează democrația.
  Iată că si in UE se întâmplă astfel de lucruri utilizarea de practici cum ar fi protecționismul.
  Liderii UE nu înțeleg că trebuie să fi performant pe o piata tot mai acerbă, sa inovezi, sa oferi oamenilor produse bune cu un preț accesibil.
  Cum ar fi daca si China nu ar mai furniza baterii pentru producătorii europeni?
  Războiul economic continuă…

  • Europa a pierdut de mult lupta pe piața tehnologiei. Cam de acum 20 de ani când a încetat să inoveze. Produsele europene sun, in general, foarte scumpe și proaste. Cel puțin în domeniul auto, au ajuns o bătaie de joc. Renault a lansat motor benzină de 1,2l care nu tine nici 100 000km. Adică motorul Daciei 1300 era parfum pe lângă ăsta. Treabă e că un Logan cu bordul ăla de plastic ordinar, echipat cu un astfel de motor, a ajuns sa coste o mică avere. Și cu mașinile germane povestea este cam aceeași: multe, multe probleme. Te lasă când ți-e lumea mai draga, la 2000km de casă.
   A mai rămas Airbus, cat o mai fi. Că au început și chinezii sa intre pe piața asta. In domeniul IT hardware UE nu produce mai nimic de ultimă generație. Korea este la 20 de ani in față în acest domeniu. Taiwan la fel. SUA se luptă să revină pe prime poziție, cu greu, dar macar ei încearcă. UE a abandonat. In domeniul asta mai este ASML care, încă prodece cele mai performante echipamente dar înțeleg că Japonia face eforturi să revină în top. In rest, branduri de 3 parale in care s-au investit foarte mult marketing. UE este top producător de papornițe și trențe de firmă, nejustificat de scumpe pe care aruncă banii numai parveniții snobii, cu mulți bani în disperarea de a-și afirma statutul de oameni cu bani mulți și minte puțină. Cam cum făcea Elena Udrea când era ministrul unei țări cu oameni săraci: se afișa cu papornițe și șoșoni de mii de euro, cam cat salariul mediu în țară, pe 1-2 ani. In materie de apărare toate statele UE cumpără armament din America și Korea mai nou. Vestitele tancuri germane s-au dovedit la fel de bune că T72-rilr rusești de 50 de ani, în războiul din Ucraina iar tunurile lor au picat într-o săptămână că… artileriștii ucraineni “au abuzat de ele”. Chipurile, nu trebuiau să tragă mai mult de 200 de focuri pe zi. Pai cu așa armament se laudă Europa? Ne miram de ce Polonia vrea să producă armament sub licență coreeană! UE e locul ăla in care orice emigrant intrat, nu poate fi deportat dar nici nu are voie sa muncească legal câțiva ani, până obține permisul de muncă. Înțeleg că în Emirate, dacă ai rămas fără loc de muncă, ai 30 de zile sa te angajezi, altfel de deportează, in UE nu ai voie sa lucrezi. Că îți dă statul ajutor social. Cam asta înseamnă UE acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente