De ce cocalarii merg in Anglia sa-si cumpere masini cu volan pe dreapta? Preturi-Probleme-RAR

Articole Interesante

Daca vrei sa-mi spui ca lucrezi in UK si te intorci acasa cu masina ta cu volan pe dreapta te anunt si spun ca esti un cocalar pentru ca oamenii de buna credinta vin acasa cu avonul si inchiriaza o masina cu volan pe stanga.

DE CE MASINI DIN UK?


Pentru simplul fapt ca preturile de achizitie sunt extrem de mici. In UK pretul masinii scade in functie de varsta si emisiile de noxe.

Aici putem cumpara un BMW Seria 3 E46 cu 500 euro cu toate taxele platite si masina in stare de functionare. Cine doreste sa plateasca undeva pana la 800 de lire sterline ( 1000 euro) poate sa-si cumpere un Mercedes Clasa A 2007 sau o Dacia Logan in perfecta stare de functionare.

Singurii de vina pentru circulatia pe soselele din Romania a masinilor cu volan pe dreapta sunt cei de la RAR care INCA PERMIT INMATROCULAREA LOR IN ROMANIA in ciuda comunicatelor de presa.

Al doilea factor este Politia Rutiera care nu prea este capabila a verifica masinile din Anglia cu numere de inmatriculare pe Bulgaria!

CUM SCAPAM DE ACESTE PERICOLE DIN UK?

-Nu mai inmatriculezi masini in Romania masini cu volan pe dreapta

-Anularea certificatelor de inmatriculare pentru cele deja cu numere de Romania ( dai un termen de 3 luni soferilor sa-si schimbe volanul!)

-Politia Rutiera sa verifice toate aceste masini cu verificare bazei de date online MOT din UK

-Interzicerea in parcarile subterane la mall a acestor masini ( nu poti lua tichetul din aparat cand este singur in masina!).

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente