Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

De astazi se circula pe drumul de legătură DN5-PTF Giurgiu proiect al lui Catalin Drula de la USR

Fostul Ministru al Transporturilor din Romania, Catalin Drula a anuntat ca astazi a fost deschis drumul din vama Giurgiu realizat 100% sub conducerea sa.

” PROMISIUNE ÎNDEPLINITĂ: DE AZI, INTRAREA ÎN ȚARĂ, DE LA GIURGIU, ESTE LA STANDARD EUROPEAN

troll pasaj mogosoaia, catalin drula pasaj mogosoaia, florin ciatu pasaj mogosoaia, lucian bode pasaj mogosoaia, irinel scoristeanu pasaj mogosoaia

Azi se deschide drumul de legătură de la Giurgiu, o conexiune rutieră civilizată de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leagă DN5 București – Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv frontiera cu Bulgaria.
Este unul dintre proiectele în care m-am implicat direct anul acesta, pentru a se finaliza rapid și fără blocaje.
O monitorizare profesionistă înseamnă totul, de la discuții cu avizatorii de rețele de gaz și până la urmărit cantitățile de lucrări puse în operă zilnic.
Accident cu 4 morti pe E85 DN2, jersy betoan Accident cu 4 morti pe E85 DN2, solutia drula Accident cu 4 morti pe E85 DN2, video Accident cu 4 morti pe E85 DN2
Proiectul este construit cu o tehnologie nouă: betonul rutier. Este asemănător cu pistele de avioane, mult mai durabil decât asfaltul în cazul traficului greu.
Mai departe voi urmări și cere ca CNAIR să întrețină cum trebuie acest drum, pentru a nu repeta experiența negativă de pe A2 București – Fundulea.”
Construit din beton rutier cu o tehnologie modernă germană, noul tronson de drum național scutește șoferii de TIR de un ocol prin gropi și șosele cu taxe de inspirație medievală impuse de autoritățile locale din Municipiul Giurgiu. 
drumul de legătură DN5-PTF Giurgiu, deschidere, catalin drula drumul de legătură DN5-PTF Giurgiu, proiect, poor, garantie, autolatest
drumul de legătură DN5-PTF Giurgiu, deschidere, catalin drula drumul de legătură DN5-PTF Giurgiu, proiect, poor, garantie, autolatest
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente