Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Daniel Baluta interzice parcarea dubelor in Sectorul 4! Amenda poate ajunge la 5.000 lei pe zi

Primarul Daniel Baluta a anuntat ca este timpul ca toti soferii care nu inteles ca locul unui dubite nu este pe domeniul public, loc destinat turismelor.

Acesta a declarata ca incepand cu data de 23 septembrie in Sectorul 4 orice dubita, TIR sau autocar care este parcat pe domeniul public urmeaza sa fie sanctionat cu o amenda care incepe de la 3.000 lei pe zi si poate ajunge la 5.000 de lei pe zi.


Cetatenii pot sesiza Primaria 9441 sau aplicatia online PS4 in cazul in care vad aceste vehicule parcate ilegal in locul turismelor cetatenilor.

Utilitarele din aceasta categorie trebuie sa ramana la firma in locuri special amenajate ( autobaze clasice), detaliu care poate aduce o imagine buna Sectorului si eliberarea a noi locuri de parcare pentru locatari.

Autolatest sustine acest demers pentru ca intreg Bucurestiul este sufocat de catre masini utilitare de 3.5 tone sau chiar mai mari care sufoca traficul si locurile de parcare la orice ora!

In tarile civilizate acestea intra in oras fac livrarea si se parcheaza la sediul firmelor aflate in afara metropolelor!

VEZI VIDEO AICI!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente