Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Sandero din 2009 a ajuns sa coste mai mult decat un VW Passat B6, BMW E90 sau Opel Insignia

Pe piata auto second hand din Romania care a devenit cea mai importanta odata cu venirea crizei coronavirus, marca auto care si-a pastrat cel mai bine valoare de revanzare este cea a marcii Dacia.

Acum vedem cum un model Sandero din 2009 se vinde cu peste 2.500 euro, masina din 2009 cu peste 200.000 de km la bord, in timp ce posesorii de BMW, Opel si VW nu reusesc sa-si vanda masinile.

Exemplul cel mai clar este cel al lui Seria 3 de la BMW care se vinde incepand cu 2.000 euro, pret pentru o masina premium din 2008 cu dotari complete. 

In aceeasi situatie se regeseste si Opel cu Insignia care se vinde chiar si cu 1.800 euro pentru simplul fapt ca, costurile de intretinere sunt foarte mari in comparatie cu cele ale unei banale masini Dacia.

Ultimul si poate cel mai slab cotat este VW Passat B6, model care se vinde sub pretul unei Dacia Sandero atat pentru preturile mari ale pieselor de schimb cat si a problemelor grave ale motoarelor pe benzina 1.4 TSI insa si 1.8 TSI.

Acum, cu noua criza economica 2020 vedem cum marcile low-cost cum este Dacia sunt cotate pe piata mult mai bine ca preturi de achizitie pentru ca sunt mai facil de intretinut si au in realitate o fiabilitate mult mai buna.


PS

Pentru cei care sunt carcotasi si comenteaza faptul ca preturile afisate sunt incorecte, noi venim si spunem ca pretul de vanzare real al masinilor din anunturi este in realitate chiar mai mic. Adica vedem cum se vinde un Passat B5.5 cu 800 de euro si un BMW E46 cu doar 600 euro.

Despre Vectra B deja vorbim de preturi la care putem cumpara un televizor decent Samsung!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente