Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Logan II este noul Renault Fluence 2009! /dacia Logan II 1.6 dci/logan fluence/logan doi in 2011

Conform unor surse din presa de specialitate din Franta viitoarea generatie a berlinei romanesti Dacia Logan II va avea o platforma tehnica identica cu cea a sedan-ului Renault Fluence Made in Turkey. Noua Dacia Logan II ar putea doar sa fie un rebranding al lui Reault Fluence detaliu care are toate sansele sa creeze probleme in curtea francezilor.

Acest lucru s-ar putea traduce prin simplu fapt ca daca noua Dacia este in proportie de 90 % identica cu un Renault Fluence vanzarile marcii franceze in Europa de Est si Asia ar putea sa atinga un prag minim extrem de nefavorabil. In ciuda acestui zvon Renault continua sa comercializeze fara succes modele precum Megane Sedan si Clio Symbol bazate pe generatiile mai vechi de masini.

Acestea sufera in prezent datorita unui pret de achizitie foarte mare in comparatie cu ceea ce ofera Dacia. Alti perdanti in aceasta lupta a lowcost-ului sunt cei de la VW cu a lor Skoda Octavia Tour masina care se vine acum in schimbul unui pret de achizitie de 12.000 euro chiar daca aceasta si-a facut aparitia pe piata cu mai bine de 12 ani in urma. Opel ar putea sa treaca la randul sau printr-o perioada nefasta cu modelul Astra Classic produs in uzina sa din Polonia.

Dacia si viitorul Pentru ca acest segment este unul care promite din ce in ce mai mult, Dacia planuieste deja aparitia unui model sport bazat pe un Sandero cu doua portiere si un automobil electric 100%.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente