Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia a anuntat ca vrea sa produca masini prin Industrial Metaverse, adica cu ajutorul Inteligentei Artificiale, 6G si Internet of Things

Pentru prima data cei de la Dacia au anuntat ca vor sa construiasca viitoarele modele in sistem Industrial Metaverse, adica masini construite de catre Inteligenta Artificiala pentru generatia 6G cu integrarea tuturor componentelor IT ale viitorului.

Acest pas este unul normal, insa de fiecare data cand vorbim de Industrial Metaverse vorbim de investitii de miliarde de euro fara a avea garantia ca produsul final este unul low-cost cu pret mic de achiztie cum este pozitionata marca Dacia.

dacia Industrial Metaverse, renault Industrial Metaverse, probleme masini dacia, cum se produce dacia, rtr titu Industrial Metaverse

Insa, daca Industrial Metaverse scoate o viitoare masina Dacia la nivelul lui VW, Opel sau Peugeot atunci cu singuranta vom avea un pret la nivelul celor amintiti mai sus, adica RTR si Dacia trebuie sa produca masini cu preturi mici pentru a avea o sansa in viitor!

Renault Group anunță lansarea unui plan de transformare profundă a sistemului său industrial. Acesta susține etapa de Revoluție a planului strategic Renaulution, etapă care își propune să transforme Renault Group într-o companie auto de nouă generație (Next Gen).

dacia Industrial Metaverse, renault Industrial Metaverse, probleme masini dacia, cum se produce dacia, rtr titu Industrial Metaverse

Astfel, costurile industriale per vehicul ar urma să scadă până în 2027 cu 30% pentru vehiculele termice și cu 50% pentru vehiculele electrice. Planul va contribui, de asemenea, la reducerea timpului de dezvoltare a vehiculelor de la trei la doi ani.

Noua Dacia Bigster bazata pe Duster 3 cu motor 1.2 TCe cu 3 cilindri va avea un pret de aproximativ 40.000- 45.000 euro

Grupul trece astfel la o treaptă superioară de viteză și își stabilește obiective ambițioase. „Re- Industry este un plan de transformare la 360°. Ne propunem să profităm de punctele noastre forte, să facem mult mai repede ceea ce facem deja bine, să îmbunătățim și să reinventăm întregul nostru sistem industrial.

dacia Industrial Metaverse, renault Industrial Metaverse, probleme masini dacia, cum se produce dacia, rtr titu Industrial Metaverse

Un alt element cheie al competitivității unui sistem industrial: agilitatea și flexibilitatea acestuia.

Renault Group anunță astfel fabricarea a opt vehicule noi marca Renault în uzinele sale. La uzina din Curitiba, alături de Renault Kardian, Renault Group va produce un al doilea model pe noua sa platformă modulară. În Turcia, la uzina din Bursa, Grupul anunță fabricarea a patru noi modele până în 2027.

“The Industrial Metaverse is a world, which is always on. Where real machines and factories, buildings and cities, grids and transportation systems are mirrored in the virtual world.”

De ce noua Dacia Duster 3 va avea succes anul viitor? Care sunt punctele ei forte vs cele ale concurentei

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania:

Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente