Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Daca esti un gunoi si arunci gunoaie pe marginea drumului primesti in Bihor 10.000 lei amenda

Consiliul Judentan Bihor a dat amenzi de 30.000 lei in doar cateva ore pentru ca a depistat trei soferi care au aruncat gunoaie pe marginea drumului chiar langa cosurile de gunoaie goale.

Acest comportament civic este aspru amendant de cate Consiliul Judetean Bihor care se chinuie sa mentina spatiile de servicii curate pentru restul de cetateni.

bolojan soferi nesimtiti, gunoaie de soferi, soferi care arunca gunoaie, pronbleme gunoaie parcari cnair

“În paralel cu drumurile județene, sunt monitorizate și parcările de pe drumurile naționale din județul Bihor. Au fost montate 9 camere de supraveghere video în cinci parcări unde se aruncă cel mai frecvent deșeuri.

Acesta este un proiect-pilot, desfășurat în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Bihor (IPJ Bihor), Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj (DRDP Cluj) din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Societatea RCS&RCS și Societatea BITROOT SOLUTION.

bolojan soferi nesimtiti, gunoaie de soferi, soferi care arunca gunoaie, pronbleme gunoaie parcari cnair

Vă reamintim că la finalul anului 2020, Consiliul Județean Bihor a încheiat un protocol de colaborare cu Instituția Prefectului, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOLECT.”

bolojan, drumuri oradea 2025, drum expres arad oradea, centura 2 oradea, fonduri europene bihor, autolatest

Vezi VIDEO AICI si AICI cu gunoaiele de soferi care arunca gunoaie pe marginea drumului!

Speram ca aceste exemple sa fie luate si de Consiliul Judetean Ilfov si CNAIR care trebuie sa monitorizeze parcarile din zona Bucurestiului care au devenit gropi de gunoaie pentru toti gospodarii care merg spre Constanta in special in vacanta de vara!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente