Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CRIZA- Dealerii romani au intrat in panica!

Situatia din prezent face ca marci de renume pe ale noastre plaiuri sa dispara de pe piata datorita ofertei inexistente. Pentru a remedia acest lucru importatorii ofera discount-uri incredibil de mari pentru aproape toata gama de masini. Sfatul nostru este ca daca vreti sa va achizitionati o masina sa intrati in orice showroom cu o atitudine de om care vrea un discount mai mare decat cel afisat pe geamul dealership-ului.

Un alt punct forte este sa cereti gama de modele care sunt pe stoc cu an de fabricatie 2008 sau chiar mai bine 2007. OFERTELE PIETEI AUTO DIN ROMANIA Chevrolet ofera reduceri pentru toate modelele sale si posibilitatea de a achizitiona un automobil nou prin intermediul programului RABLA. Promotia tine pana la sfarsitul acestui an. Pana la aceasta data, clientii Chevrolet pot achitiziona un Spark cu o reducere de pana la 14.8 procente.

Citroen ofera reduceri de pana la 25% pentru modelele C3 si C4 Picasso, pe cand pentru modelul Xsara Picasso reducerea creste pana la nivelul de 30%. Aceasta ofera este disponibila in limita stocului disponibil.

Dacia are mai multe oferte, cum ar fi: un an de CASCO gratuit pentru modelul Sandero, primele sase rate de leasing gratuit pentru orice model achizitionat intre 4 noiembrie si 1 decembrie 2008, credite fara avans si o serie de pachete avantaj client. Pe langa aceste oferta, Dacia are o promotie la piese si accesorii auto pentru modelele sale. Importatorii Ford detin recordul de reducere de la venirea pe piata din Romania. Acestia si-au denumit oferta “Promotia de iarna”, dar o reducere de 25% din pretul unui automobil spune altceva, in conditiile in care acest procent inseamna, uneori, peste 2.500 euro. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente