Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Compania Nokian Tyres a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index

Scorul de 78 de puncte obținut de Nokian Tyres se plasează la diferență deun singur punct sub cel mai mare scor obținut la nivel global de către o companie dinindustrie.

„Angajații noștri au făcut o treabă extraordinară în îmbunătățirea tuturor aspectelor sustenabilității încadrul companiei noastre. Determinarea noastră de a fi un pioner al sustenabilității în industriaanvelopelor este demonstrată atât de produsele noastre sigure și ecologice, cât și prin includereacompaniei noastre în clasamentul global DJSI.

Cu siguranță, ne aflăm pe drumul cel bun, iarperspectivele pentru dezvoltarea viitoare a operațiunilor noastre sunt excelente,” a declarat HilleKorhonen, președinte și CEO Nokian Tyres.

Având în vedere dezvoltarea pe termen lung, Nokian Tyres a depus un efort susținut pentru adezvolta responsabilitatea corporativă socială în ceea ce privește produsele sale, operațiunilecompaniei și întreaga industrie de anvelope. Începând cu anul 2012, compania a publicat rapoarte desustenabilitate aliniate la îndrumările internaționale GRI.

Obiectivele concrete pe care compania Nokian Tyres și le propune pentru 2020 în ceea ce privește sustenabilitatea, includ printre altelereducerea semnificativă a rezistenței la rulare a produselor companiei, reducerea cu 20% a emisiilorde CO 2 din timpul procesului de fabricație și auditarea tuturor echipamentelor sale de procesare acauciucului natural.

De asemenea, compania intenționează să continue eforturile sale din toatesectoarele de sustenabilitate.Listarea celor mai sustenabile companii din lume, printre care se numără și Nokian Tyres.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente