Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citroen prezinta Metropolis 2011- Urmasul lui C6

Metropolis este o limuzina atragatoare, cu design armonios, care reflecta maretia, avant-gardism-ul si vitalitatea tuturor megalopolisurilor, precum si farmecul lor magnetic de necontestat. Pentru a veni in intampinarea nevoilor de pe piata din China, acest concept a fost dezvoltat in proportie de 100% de catre centrul international de design Citroen localizat la Shanghai din 2008.

Citroen Metropolis a fost expus in cadrul Expo 2010, ce a avut loc la Shanghai din mai pana in octombrie 2010, timp in care conceptul a fost vazut de cei peste 10 milioane de vizitatori ai pavilionului francez cel mai vizitat pavilion din cadrul evenimentului. Metropolis este o creatie cu adevarat artistica, ce rearanjeaza conceptele de lux si atractie in lumea Creative Technologie. Istoria Citroen este bogata in vehicule de clasa superioara care si-au lasat amprenta asupra progresului lumii auto din ultimii 90 de ani.

Vizitatorii Salonului Auto de la Geneva vor fi regalati cu „o adevarata opera de arta automobilistica”, rezultatul celor mai inalte standarde tehnologice si creative, evidentiate prin suspensia Hydractive si trenul de rulare plug-in hibrid. Metropolis, ultima tendinta Prin statura sa impunatoare (5,30 m x 2 m x 1,40 m), Metropolis reprezinta concretizarea unei viziuni asupra luxului creativ si sofisticat, relfectand in acelasi timp ambitiile si dimensiunea tarii pe care o omagiaza. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente