Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Citroen C4 a primit un facelift

C4 adopta un nou aspect pentru reconfirmarea stilului care s-a bucurat de succes inca de la lansare. Operatia de face-lift s-a realizat in primul rand asupra partii frontale, conferindu-i eleganta, forta si dinamism. Interiorul a evoluat in paralel, spre un nivel de calitate superior. Modificarile se refera la materialele utilizate si finsaje, precum si la integrarea turometrului in plansa de bord. C4 vine si cu o oferta noua de motorizari pe benzina.

C4 poate fi echipat cu doua noi motoare dezvoltate in cooperare cu BMW Group, VTi 120 si THP 150, mai performante, mai economice si ecologice, oferind o placere sporita la condus. Oferta de motorizari diesel HDi devine si mai seducatoare, propunand numeroase versiuni care poarta semnatura ecologica Citroën, Airdream®. Motorul diesel de 2 litri introduce viitoarea norma Euro V in aceasta familie. Prin utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi anvelopele cu o rezistenta la rulare scazuta, Citroën reuseste sa propuna mai multe versiuni cu emisii de CO2 de pana la 120 g: este cazul motorizarilor HDi 92 CP si HDi 110 CP in asociere cu cutii de viteze manuale si automate.

In ceea ce priveste sistemele multimedia, oferta se imbogateste cu un nou sistem de navigatie – a doua generatie a sistemului MyWay – asociat functiei Bluetooth®, si cu posibilitatea de a conecta diferite dispozitive periferice. In fine, C4 isi pastreaza ansamblul prestatiilor care au contribuit la succesul sau, transformandu-l in referinta pe segmentul sau in termeni de agrement si siguranta, cum sunt de exemplu proiectoarele xenon bifunctionale si directionale, sistemul de alertare in momentul depasirii liniei continue, volanul cu centrul fix si sistemul de asistenta la pornirea in panta. C4 facelift va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Moscova, care isi deschide portile pe 26 august 2008.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente