Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Germania un litru de benzina a ajuns 1.6 euro

Cresterea galopanta a pretului petrolului, care se transfera si asupra pretului benzinei, are efecte dintre cele mai dramatice asupra unor categorii profesionale.

Astfel, potrivit unui sondaj efectuat de Bild, reprezentantii Federatiei Taximetristilor germani si cei ai firmelor de inchirieri auto au declarat ca sunt amenintate 50.000 dintre cele 200.000 de locuri de munca din aceasta bransa. Saptamana trecuta, litrul de benzina a atins in Germania pretul record de 1,6 euro.

pret benzina germania, germanii stocheaza benzina, pret benzina motorina noimebrie 2021, pret in crestere combustibil 2022, coada la benzina germania, pret motorina germania 2022

Multe firme de transport sustin ca nu mai pot acoperi costurile crescute la carburanti si vor fi obligate sa faca reduceri de personal pentru a se mentine pe linia de plutire. In transporturile de marfa, dupa perioada concediilor de vara, ar putea fi afectate 30.000 dintre cele 600.000 de locuri de munca.

Cel mai mult vor fi afectati de reducerile de personal soferii de camioane si o parte din personalul administrativ de la firmele de expeditii. Majoritatea taximetristilor germani conduc Mercedes E200 CDI, Ausi A6 2.0 TDI si Opel Zafira 1.9 CDTI.

 

dement berlin, 100 euro litru de motorina, 100 euro litru benzina, partidul verzilor germania, electrificare fortata germania, diesel vs electric 2023, autolatest, testeauto 2023

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente