Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chinezii de la Geely au inceput sa vanda actiunile Volvo Cars! In cateva ore actiunile Volvo s-au prabusit

Toti cei care iubesc marcile auto suedeze cunosc faptul ca Volvo Cars este detinuta de catre chinezii de la Geely, insa acum vedem faptul ca pana si chinezii incep sa se retraga de la carma Volvo.

Volvo Cars, actiuni Volvo Cars, geely renunta la Volvo Cars, colaps actiuni Volvo Cars, chinezii renunta la volvo

Se poate sa fie vorba de vanzari din ce in ce mai mici pe toate pietele, clientii traditionali Volvo renuntand la aceast marca pentru ca este una detinuta de catre chinezi.

O soferita de Volvo XC60 da in judecata importatorul pentru ca nu vrea sa-i repare masina! Eit Auto Forum Invest Volvo Romania

COLAPS LA VOLVO CARS

Acţiunile constructorului auto suedez Volvo Cars s-au prăbuşit vineri cu 14%, după ce acţionarul majoritar, grupul chinez Geely, şi-a vândut o parte din acţiuni la un discount semnificativ faţă de preţul înregistrat la închiderea şedinţei precedente, transmite Reuters.

Volvo Cars, actiuni Volvo Cars, geely renunta la Volvo Cars, colaps actiuni Volvo Cars, chinezii renunta la volvo

Grupul auto chinez Geely a demarat joi o operaţiune de plasare a aproximativ 100 de milioane de acţiuni Volvo Cars, care potrivit intermediarului au fost vândute la un preţ de aproximativ 37 de coroane suedeze fiecare, sau aproximativ 350 de milioane de dolari în total.

Volvo XC 60 T8 Recharge PHEV 2023 ajunge sa fie vandut in Romania cu peste 95.000 euro

Vânzarea vine ca urmare a plângerilor venite de la analişti şi investitori privind flotarea liberă redusă a acţiunilor Volvo Cars, ceea ce a pus presiune asupra acestor titluri şi a alimentat o volatilitate ridicată a tranzacţiilor.Potrivit calculelor Reuters, după vânzarea unui pachet de 3,4% din acţiunile sale la Volvo Cars, grupul Geely mai deţine în prezent o participaţie de aproximativ 78,6% la constructorul suedez.

volvo romania, probleme tehnice masini volvo, autolatest, probleme volvo iasi, SC Euro Inter Trade Corporation, eit forum invest volvo 2023

Vineri, cotaţia acţiunilor Volvo Cars a scăzut până la 35,35 coroane suedeze, un nou minim istoric, după care şi-a revenit uşor. În ultimele 12 luni preţul acţiunilor Volvo Cars a scăzut cu aproape 25%.

Volvo da afara 1.300 de muncitori din Suedia chiar daca vanzarile sunt bune

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente