Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Centura Suspendata de la Beius are mari sanse sa fie finalizata in acest an, in timp ce CNAIR continua sa-si arate incompetenta la A0 si Centura Bucuresti DNCB

In video-ul de mai jos vezi cum arata una dintre cele mai noi lucrari de infrastructura din Romania, celeba centuara suspendata de la Beius care are mari sanse sa fie finalizata chiar in acest an.

Centura Beiuș, cnair Centura Beiuș vs centura bucuresti, incompetenta cnair Centura Beiuș, dncb cnair a0

Si cand spune supendata, ne referim la pasajul suprateran cu o lungime foarte mare peste rau, situatie imposibil de intalnit in Baragan la Centura Bucuresti.

Incompetentii de la CNAIR si DRDP Bucuresti nu sunt in stare sa finalieze ultimele loturi din A0, insa si largirea si marcarea vechii centuri Bucuresti denumita oficial DNCB.

Centura Beiuș, cnair Centura Beiuș vs centura bucuresti, incompetenta cnair Centura Beiuș, dncb cnair a0

La Beius aceeasi CNAIR are competenta in realizarea unui proiect dificil, in timp ce la Bucuresti PE CAMP FARA NICI UN OBSTACOL aceeasi CNAIR nu este in stare sa plombeze un drum vechi de 100 ani.

Centura Beiuș, cnair Centura Beiuș vs centura bucuresti, incompetenta cnair Centura Beiuș, dncb cnair a0

CENTURA BEIUS 2024

Constructorul spune ca variantei ocolitoare a municipiului Beiuș are un stadiu fizic de execuție este de 65%. Pe partea de structuri și poduri, lucrăm la plăcile de suprabetonare și la montarea ultimelor grinzi. În total, centura Beiuș va avea 3 pasaje și 4 poduri, din care, cel mai lung pod are 830 de metri și o înălțime de aproximativ 12 metri.

CENTURA BUCURESTI 2024

Si ca sa ne raportam la situatia din teren vezi cum arata DNCB Centura Bucuresti, cel mai ciculat drum din Romania!

Exact acum 138 de ani se construita actuala Centura a Bucuresti! Comunismul de tip sovietic al lui Ceausescu nu a vrut sa o largeasca

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

  s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. In Bucuresti e furtul CEL MAI MARE DIN TARA!!!! Acolo e implementata paradigma: ” Eu tre sa dau primul tunul nu cel de langa mine!” Din pacate acolo asa se traieste atat in institutii publice cat si in mediul privat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente