Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Castrol a implinit 30 de ani pe piata din Romania-Castrol ramane cel mai utilizat ulei auto din Romania

Castrol, lider global în lubrifianți și parte a grupului bp, a sărbătorit 30 de ani de prezență în România printr-un eveniment de amploare desfășurat în cadrul restaurantul Aria TNB, pe acoperișul Teatrului Național, la km 0 al Bucureștiului.

Castrol, 30 ani Castrol romanoia, ulei motor Castrol, autolatest

Evenimentul a adunat sub același acoperiș partenerii și colaboratorii Castrol care au fost și au rămas alături de brand în tot acest timp, în această frumoasă călătorie. Sub conceptul "Împreună în Viitor care simbolizează nu doar o promisiune pentru parteneri că vor continua să evolueze împreună, Castrol și-a exprimat angajamentul față de inovație, precum și dorința de a-și extinde orizonturile prin proiecte ambițioase care vizează explorarea spațiului în cadrul inițiativei Castrol Forward to the Moon”, proiecte care fac uz de expertiza și know how-ul Castrol în explorarea spațiului.

Castrol, 30 ani Castrol romanoia, ulei motor Castrol, autolatest

Evenimentul a coincis și cu rebrandingul global al Castrol, menit să reflecte poziționarea unică a brandului, precum și adaptarea sa la schimbările din piață. Fundamentul procesului de rebranding l-a reprezentat angajamentul constant al Castrol pentru inovație și performanță, iar tranziția către noua identitate are loc treptat, urmând a fi vizibilă în toate operațiunile europene până în 2024.

Head of Country Castrol România, Marian Dragan, a subliniat: "Această aniversare marchează un moment de maturizare important, atât pentru business, cât și pentru brandul nostru.

Ne-am construit identitatea și parteneriatele pe valorile și principiile Castrol, iar astăzi privim în viitor cu încredere și determinare.

Castrol, 30 ani Castrol romanoia, ulei motor Castrol, autolatest

Evenimentul s-a încheiat cu un cuvânt de mulțumire al Head of Country Castrol România,
Marian Dragan, către toți participanții, pentru contribuția lor la succesul celor 30 de ani de
Castrol în România:Fără susținerea voastră constantă, nu am fi ajuns aici.

Castrol, 30 ani Castrol romanoia, ulei motor Castrol, autolatest

Suntem recunoscători pentru parteneriatele solide pe care le-am creat împreună și suntem pregătiți să continuăm să fim nu doar liderii de piață ai prezentului, ci și ai viitorului.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania:

Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente