Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care sunt caile de atac importriva Procesului Verbal de Constatare Cod Rutier 2011! Atacarea si Contestarea Procesului Verbal

Atacarea/Contestarea unui proces verbal Contestarea unui proces verbal prin care s-au stabilit amenzi rutiere se face la instanta de judecata. Pentru sesizarea instantei nu este nevoie de prezenta dumneavoastra, puteti sa trimiteti prin posta plangerea. Contestarea unei amenzi, adica a unui proces verbal se face prin redactarea unui act de investire a instantei, numit plangere.

Plangerea se depune la sediul politiei in a carei raza teritoriala lucreaza politistul care va amendat. Plangerea se adreseaza judecatoriei in a carei raza teritoriala a fost savarsita fapta (asa vine vorba, pentru ca dumneavoastra bineinteles ca n-ati savarsit nici o fapta rea, sau chiar daca ati savarsit, in mod categoric nu meritati sa vi se intocmeasca un proces verbal).

Sectiunea “Atacarea unui proces verbal” contine modele de plangeri care sa va ajute la anularea unui proces verbal. Dosarul plangerii Dosarul plangerii contine 2 exemplare din urmatoarele acte: – copie xerox act de identitate – copie xerox proces-verbal de contraventie – plangerea impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei – memoriu impotriva politistului, daca exista Acest dosar se va depune la Serviciul Politie Rutiera de pe langa Inspectoratul Judetean de Politie din judetul in care s-a intamplat incidentul, acesta fiind obligat sa o primeasca si sa inmaneze depunatorului o dovada in acest sens. Din motive obiective va sugeram sa trimiteti dosarul prin posta, cu confirmare de primire.

Termenul de depunere a plangerii impotriva procesului-verbal de contraventie este de 15 zile de la data la care ati luat cunostinta de continutul procesului-verbal de contraventie. Termenul curge de la data la care ati semnat procesul-verbal de contraventie sau cand a ajuns prin posta acasa la dumneavoastra. Politia va inainta cauza la judecatoria de pe raza careia s-a intamplat incidentul. Plangerea suspenda executarea, cat timp se judeca nu exista nici un titlu care sa va oblige sa platiti amenda.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente