Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cadillac Escalade Hybrid vs BMW X6 Hybrid si VW Touareg Hybrid- Taxa inmatriculare ZERO!

Numele sau este Escalade, iar mult asteptata versiune este denumita de americani simplu si eficient Hybrid. Fata de un model eco al celor de la Honda sau Toyota, acest Escalade Hybrid duce aceasta tehnologie pe cele mai inalte culmi datorita faptului ca masina este echipata cu cele mai mare motor pe benzina al unui hibrid din istorie si cel mai impozant acumulator dedicat utilizarii energiei verzi in mediul urban.

De ce Escalade Hybrid?

Un asemenea model cantareste la gol peste 2.7 tone si a permis constructorului sa monteze in mijlocul sasiului unui dintre cei mai mari acumulatori din lume. Acesta este atat de greu incat se poate considera ca are in mare parte greutatea unui micut Prius. Avantajul unui asemenea sistem de acumulatori extra este o capacitate mult mai mare de stocare a energiei care ofera o autonomie reala mult mai mare in mediul urban decat cea a unui hibrid clasic. Motorul electric de dimensiuni mari are capacitatea de a misca fara mari probleme acest mastodont pentru distante incredibile fara ajutorul motorului pe benzina. Un alt motiv de a alege un astfel de Escalade este motorul pe benzina V8 de 6 litri care dezolta o putere maxima de 337 CP si un moment motor de 495 Nm.

Acesta este atat de clasic in constructie si ofera un moment motor atat de mare incat turatia medie in orice plaja de turatii este foarte mica, consumul fiind undeva in jurul valorii de 9 litri in mediul extraurban si 11 in oras! De asemenea acest motor 100% american este echipat cu o distributie pe lant si cu o capacitate de a merge cu cea mai proasta benzina din lume, Regular in SUA (min 91 RON). Consum Giantul american consuma in medie 11.6 litri intr-un mediu urban cu aerul conditionat activat. Aceasta cifra poate parea incredibil de mica, insa fata de modelel concurente supradimensionarea sistemului hibrid permite o autonomie mult mai mare a lui Escalade Hybrid in modul full electric. < STRONG>Daca noua Toyota Prius III este capabila a parcurge o distanta de 4-6 km in modul full electric fara probleme, acest Escalade poate merge fara menajamente chiar si 30 de km in aceelasi mod.

Taxe!

Noul Cadillac Escalde Hybrid nu are nici o taxa de prima inmatriculare deoarece acesta este o masina ecologica! Asadar clientul roman de Dacia Logan plateste in plus 150 euro fata de clientul roman de Cadillac Escalade deoarece acesta nu are o masina hibrida! Este doar una care, corespunde normelor de poluare Euro 5. Concurenta Aici situatia este foarte simpla respectiv modelul BMW X6 Hybrid costa undeva la peste 105.000 euro iar noul VW Touareg Hybrid are un pret de achizitie care sare in unele cazuri de 90.000 euro TVA inclus.

Asadar, americanul este cel mai ieftin, 83.000 euro cu toate taxele, cel mai mare, cel mai rezistent indiferent de suprafata pe care se ruleaza si nu in ultimul rand singurul care poate inca sa mai intoaca privirile curiosilor intr-un oras precum Bucurestiul. Daca ne uitam la cele trei masini obervam repede de ce BMW cere atat de mult pe masina sa (pentru ca este un SUV premium), de ce Cadillac ajunge sa coste peste 80.000 euro in Europa (taxe de import foarte mari ) si nu intelegem existenta lui VW Touareg Hybrid (atat timp cat exista versiunea V8 TDI!!!????).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente