Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

C4 de 5 stele EuroNcap

Cu un scor de 97% in ceea ce priveste sistemele de asistenta, acesta devine cel mai bun rezultat pentru un sedan compact. O garantie in plus pentru clientii din ce in ce mai exigenti. Noul Citroen C4 are un comportament rutier echilibrat, la care isi aduc contributia sistemele de asistenta la codus prezente in echiparea standard, cum ar fi sistemul de distribuţie electronică a fortei de franare, asistenţa la frânarea de urgenţă şi sistemul de control inteligent al tractiunii, asociat ESP-ului.

Pe langa comportamentul rutier, siguranta la bord face parte dintre numeroasele atuuri ale noului C4, modelul propunand 6 airbag-uri in echiparea standard (sofer, pasager fata, laterale si cortina). Noul Citroen C4 nu este singurul model care a obtinut cea mai buna nota in ceea ce priveste sistemele de asistenta la condus. Noul C4 isi depaseste insa concurentii oferind inovatoare si inteligente care asigura soferului si pasagerilor siguranta deplina: – sistemul cu ultra-sunete de monitorizare a unghiului mort, unic pe piata. Această funcţie inovatoare il informează pe conducătorul auto de prezenta unui vehicul in unghiurile moarte printr-un LED portocaliu plasat în coltul oglinzii retrovizoare. – cruise control – limitator de viteza programabil.

Conducătorul auto poate memora până la 5 viteze de referinţa şi le poate utiliza cu uşurinţă când limitarile de viteza se succeda pe parcursul traseului său. – noul sistem innovator Citroen eTouch. O intreaga gama de sisteme poate fi regasita la bordul acestui model cum ar fi apelurile de urgenta si asistenta localizata (in functie de tara), doua servicii gratuite si disponibile 24h/24, 7z/7 cu ajutorul unui card SIM integrat, care asigura o localizare precisa si o interventie rapida in cazul unui incident sau atunci cand sunteti victima sau martorul unui accident.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente