Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bucurestenii sunt suparati ca nu mai pot sa-si parcheze gratis masina pe trotuar in zona Lujerului

In urma cu putin timp Primaria Sectorului 6 a inchis provizoriu accesul masinilor pe o zona de pamant unde de mai bine de trei decenii parcau gratis romanii.

parcare pamant sector 6 strada lujerului,ciucu vs masinile de pe trotuar,parcari auto pe trotuar,blocuri fara parcari auto,autolatest

Acestia au “luat foc” cu decizia primarului de la 6 de a interzice accesul in aceasta zona cu masinile pentru ca este ilegal, in plus Primaria vrea sa faca acolo un parc detinat plimbarii cateilor.

In zona Lujerului fosta fabrica de betoane au fost ridicate blocuri de peste 12 etaje fara locuri de parcare, primarul avand un raspund extrem de normal celor care nu vor mai avea dreptul sa-si arunce masina gratis pe domeniul public.

parcare pamant sector 6 strada lujerului,ciucu vs masinile de pe trotuar,parcari auto pe trotuar,blocuri fara parcari auto,autolatest

Ciprian Ciucu Primar Sector 6: “Spatiu acesta este o rușine, iar cat sunt eu primar, nu o sa las lucrurile asa. Aici vom amenaja pe 60% din loc o parcare ca lumea iar pe 40% din loc un loc de joacă pentru căței. Prin reamenajare vor fi mai multe locuri de parcare (in halul in care se parcheaza acum, intra mai putine). Si dupa ce parcati acolo, iesiti cu noroiul pe roti si murdariti strazile. Dezvoltatorii care au construit acolo, nu v-au facut si parcari??”.

parcare pamant sector 6 strada lujerului,ciucu vs masinile de pe trotuar,parcari auto pe trotuar,blocuri fara parcari auto,autolatest

In majoritatea sectoarelor din Bucuresti urmeaza ca toate locurile de parcare publice sa fie taxate cu 5 lei pe ora, iar cele rezidentiale cu 500 de lei pe an.

Cei care si-au cumparat apartamente in blocuri noi fara locuri de parcare urmeaza sa fie nevoiti sa-si cumpere locuri de parcare de la dezvoltator, sa plateasca 5 lei pe ora la Primarie sau, sa nu mai intre cu masina in oras!

parcare pamant sector 6 strada lujerului,ciucu vs masinile de pe trotuar,parcari auto pe trotuar,blocuri fara parcari auto,autolatest

s s

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

30 COMMENTS

  • Pt ca nu toți au masina si daca eu vreau un apartament mai ieftin daca nu vreau loc de parcare e alegerea mea. Tu credeai ca iti face primaria loc de parcare gratis pe bani publici?

 1. Dezvoltatorii de la Plaza Residence au și acum locuri de parcare de vânzare. Dar costa ceva! Pe trotuar parcarea era gratis.

 2. Eu, unde parchez? În jurul blocului meu sunt numai locuri de parcare cu taxă. Primăria sector 6, nu îmi poate acorda un loc de parcare? Locuiesc, din 1983, în același bloc!

  • Nu exista un drept la loc de parcare. E obligatiab ta sa îți rezolvi unde parchezi legal. Domeniul public nu este al tău. E normal să plătești ..

  • La balamuc parchezi. Parcarea nu e gratis, cu atât mai mult pe trotuar. Vrei să parchezi, plătești, simplu.

 3. O sa îl mai voteze pulea dacă o tine tot așa…un handicapat de primar care a scos gardurile de lângă blocuri unde vin toți câinii și își fac nevoile(ca na doar oe sectorul 6 a murit o persoana muscata de câini) și când deschizi geamul ai un miros superb….Mars la caca domn primar!!!!

 4. Ciucule, tu mergi cu metroul? Sau cu autobuzul? Ca să știm, că văd că ne îndemni să mergem cu STB-ul sau metroul. Tu cu ce mergi la serviciu? Sau tu n-ai nevoie de parcare, că te ia mașina de la scară? Dar cât crezi că mai ține boieria asta?

 5. Un arogant infatuat care are impresia că el a descoperit apa caldă și mersul pe jos. A mințit în timpul campaniei electorale că se va implica in problema locurilor de parcare, venind cu proiecte pentru noi locuri de parcare. Le face pe plac celor care nu dețin mașini sau acelora norocoși care au un loc închiriat. Mai nou își trimite dulăii de la poliția locală să-i vâneze pe cei care au ajuns să parcheze pe unde pot. Soluții sunt domnule primar, trebuie doar să le puneți în practică și în special să deveniți mai uman și mai apropiat de toți cetățenii acestui sector, indiferent că iubesc mersul pe jos, bicicleta sau mașina personală.

  • Toata lumea e de accord ca avem prea multe masini in orasul asta.
   Zona o sa devina mai civilizata si frumoasa fara namoluri si siruri de masini.
   Erau si inca sunt siruri de masini parcate la namoluri deoarece multi si-au luat masina fara sa aiba parcare. Desi si-au permis 100k+ pt un apartament.
   Dezvoltatorul are parcari si se si inchiriaza dar da, costa, nu e gratis. Lasati superbetul si luati-va parcare ca s-a terminat :))

 6. Si la Crângași e cu plata acum. Parcarea de la metrou. Chiar mi se pare lipsa de respect pentru cei care locuiesc acolo. Unde sa ne parcam masinile? In apartamente?

  • Parchează-ți mașina pe un loc de parcare. Sau problema e că nu este gratis? De ce e problema cuiva unde parchezi tu mașina ta?

  • Mocangeala, stat cu mana întinsă. Cerșetorilor. Ai moștenit domeniul public? Plătește așa cum e normal dacă vrei sa îl închiriezi!

 7. Parcari de resedinta nu sint pt. toti, iar in parcarea publica de linga bloc cu 5 lei/ora=120 lei / zi. De acord ca trebuie sa platim, dar la 120 lei pe zi nu stiu cine isi permite. Am vazut ca si pe “bucla”, Prelungirea Ghencea (acolo au desfiintat locurile de parcare) si in alte zone au montat tarusi pt interzicere masini pe trotuar, desi trotuarele sint generoase si nu se incomodau pietonii. Oricum, noi vorbim aici, dar nu tine nimeni cont de asta.

 8. Suntem deștepți!In orice tara civilizata toate locuințele au locuri de parcare și acest lucru face parte din prețul locuinței! Poate peste un timp tu o sa vinzi locuința altcuiva care va avea nevoie de mașină!Poate fi chiar o persoana cu dizabilități!Cred că ați înțeles ce vreau sa spun!

  • Hahahahah, ieși mă. În orice țară civilizată PLĂTEȘTI pentru locul de parcare, nu vine cu locuința.

 9. Când ati dat liber la autorizații fara să cereți dezvoltatorului să aibă și locuri de parcare pentru noii rezidenți, nu v ați gândit că aceștia vor parca oriunde??? Din tasta suntem toți tari, promitem de toate până în alegeri, după aia… Dumnezeu cu mila! Rușine de primar, din păcate

 10. Toata lumea e de accord ca avem prea multe masini in orasul asta.
  Zona o sa devina mai civilizata si frumoasa fara namoluri si siruri de masini.
  Erau si inca sunt siruri de masini parcate la namoluri deoarece multi si-au luat masina fara sa aiba parcare. Desi si-au permis 100k+ pt un apartament.
  Dezvoltatorul are parcari si se si inchiriaza dar da, costa, nu e gratis. Lasati superbetul si luati-va parcare ca s-a terminat :))

  • Unde are dezvoltatorul locuri de parcare ? Doar in blocurile care se construiesc acum, poate. In cele deja construite nu mai sunt locuri de ani de zile!

 11. Un pas inainte spre spatii curate si frumoase. Poate apare si un dezvoltator de parcari supraetajate pe zona, ca in alte tari. S-ar rezolva

 12. Mi se pare absolut normal. Trotuarul este pentru pietoni. Cei mai mulți vrem spații verzi și trotuare. Avem metrou și tramvaie multe în S6

 13. acum au aparut masinile ca ciupercile dupa ploaie. unde te duci, masina. vrei sa iei troleul dar te intrebi de ce a oprit in strada, mai departe de unde trb sa opreasca de obicei? uita te atent si vei vedea o masina (sau mai multe) in locul ratb ului. vrei sa te bucuri de o privelste pe geam ca a venit primavara? nu nu, nene, vezi masini, ce pomi infloriti? vrei sa te duci la mega sa ti iei o paine? uita te dom’ne atent ca ai pus mana pe masina altuia!

  astazi cand am venit acasa am vazut o masina parcata in mijlocul strazii. altadata cand mergeam undeva, eram pe la afi si masinile erau parcate pe trotuar, oamenii ieseau in strada ca sa nu dea unii peste altii.

  chiar si acum in fata blocului meu sunt masini parcate, dar noroc ca totusi trotuarul e decent de lat.

  toti tinerii prosti si au luat masina acum si sincer, degeaba se dau ei cu curu de asfalt ca au mercedes sau mai stiu eu ce, ca tot nu stiu sa conduca.

 14. Se numeste taxare prin nereprezentare dle primar ! Ca de obicei ,restrictii si stalpi si parcari insuficiente si bani garla la acoliti cu firme si la dvs la.primarie ! De studiu de cate masini sunt si cate locuri aveti nevoie pt viitor ,a-ti auzit?? Rusine pt inchizitia dvs cu parcari la misto si oameni de ezamagiti! Mai vorbiti cu politia si bagati si un sens unic cica pt fluidizare pana la semafor ! De aceea se cearta oamenii pe parcari ,din cauza incompetentei autoritatilor!

 15. Mie sami de-a primaria bani de parcare și de benzina ca am tot dreptul. Și da vreau sa parchez unde vrea muschi mei pe trotuar pe iarbă pe paman. Sunt cetatean european.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente