Bridgestone este compania preferată a producătorilor de vehicule

Articole Interesante

Iarrezultatele se văd. Cu anvelopele sale premium, adaptate nevoilor specifice echipărilororiginale ale producătorilor de vehicule, mai mult de 45 de echipamente Bridgestone aufost alese pentru 15 modele de vehicule de la începutul anului 2018 – urmând ca pânăla sfârșitul anului pe piață să mai sosească peste 60 echipări suplimentare.

Bridgestone a lucrat alături de producătorii de echipamente originale (OEM) pentru acrea anvelope adaptate la cerințele lor specifice.

Această abordare a dat un răspunspozitiv din partea producătorilor. În prima jumătate a anului 2018, mai mult de 10producători de echipamente originale au solicitat peste 45 de echipamente pentru maimult de 15 modele diferite, ca: Ferrari Portofino, Porshe Cayenne, Mercedes A-Class șiC-Class, Audi A1, A6, A7 și Q2, Wolkswagen Touareg, T-ROC, Tiguan și Polo, OpelInsignia, Renault Mégane R.S.; BMW i3s și X3 și multe altele.Această performanță începe cu înțelegerea nevoilor specifice ale producătorilor deechipamente originale (OEM) și cooperarea îndeaproape cu aceștia pentru a corelafiecare element al anvelopei la vehiculul însuși.

De exemplu, Lexus și Mercedes au dorit să ofere siguranță șoferilor în eventualitatea unei explozii sau a perforării anvelopei.

Bridgestone a înțeles și acoperit cererea lor prin integrarea tehnologiei Run-Flat (RFT)în anvelopa Turanza T005.Pentru Ferrari Portofino, Bridgestone a integrat tehnologia Run-Flat în anvelopelePotenza S007, concepute pentru a îmbina stabilitatea laterală ridicată cu durabilitatea laviteze mari, dar și pentru a se potrivi cu manevrabilitatea sportivă a vehicului Portofino.

Audi și Opel urmăreau să reducă la minimum zgomotul vehiculului și să crescă, înacelași timp, și confortul. Bridgestone a realizat acest lucru prin umplerea cavităților cumateriale de absorbție a sunetului, dar și prin alte ajustări, toate acestea prin tehnologiainovatoare B-Silent – disponibilă pe noile modele Audi A6, A7 și Opel Insignia.

La cererea producătorilor de echipamente originale, Bridgestone a oferit o aderențăsuperioară, prin crearea unor profile avansate, a livrat abilități mai bune de virare prinîntărirea pereților laterali ai carcasei anvelopei, sau au utilizat tehnologia NanoPro-Techde amestecare a dioxidului de siliciu, care reduce uzura și prelungește durata de viață aanvelopei.

Chiar și așa, în unele cazuri, cerințele au fost mai mari decât simpla ajustarea modelelor existente pe un anumit vehicul.BMW, de exemplu, avea nevoie de un concept complet diferit de anvelope pentruvehiculele electrice.

Bridgestone a răspuns acestei cereri cu tehnologia ologic și cuanvelope creație proprie, proiectată special pentru vehiculele electrice, pentru a leoptimiza performanțele, asigurând și siguranță maximă, lucru care poate fi observat penoile modele recent lansate de BMW – BMW i3s.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente