Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Benzina a ajuns la peste 7.3 lei pe litru in timp ce GPL-ul a scazut pana la 3.59 lei litrul

Echipa MonteazaGPL recomanda romanilor sa nu renunte la masina veche pe benzina pentru ca singura solutie eficienta pentru a reduce costurile este sa treci pe GPL.

Da este greu de crezut ca o masina pe GPL este cea mai buna solutie pentru un sofer de masina premium cu 300 CP, insa cand vorbim de un sofer de Logan cu un salariu sau o pensie mizera atunci conversia pe GPL este singura sansa ca acesta sa mai mearga cu masina in Romania.

CATE DE COSTA UN PLIN DE GPL IN 2022?

Daca conduci un Logan I cu motor pe benzina si veri sa faci plinul trebuie sa te astepti la un cost de 360 lei pentru un plin de 50 litri.

Daca conduci aceeasi masina cu GPL pentru aceeiasi 50 de litri de gaz platesti doar 179 lei. Adica soferul care merge pe gaz plateste pentru cei 50 de litri mai putin cu 181 lei fata de cel care merge 100% pe benzina.

Adica, pentru 100 de litri de GPL platesti acum doar 360 lei, in timp ce pentru 100 de litri de motorina platesti in aceste zile suma de 730 lei!

MONTEAZA GPL CU DOAR 2200 lei TVA SI MONTAJ INCLUS SI 3 ANI GARANTIE!

Echipa MonteazaGPL ofera clientilor sai o instalatie de GPL de ultima generatie care are un pret de pornire incepand cu 2.200 lei TVA si montaj inclus.

Acest pret este oferit clientilor care se programeaza online la numarul de telefon: 0721.910.970, si care aleg o instalatie de gaz Tomasetto STAG cu 3 ani garantie fara limita de km.

cea mai buna instalatie gpl,gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 0.9 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti 2013, oferta zenit pro obd 2800 ron, discount, reducere, oferte instalatie gpl, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl compact, instalatie gpl senit prot obd 2013, programare montaj gpl, discount instalatie gpl,ce acte am nevoie pentru omologare gpl ,tomasetto, multivalva tomasetto,agc zenit pro,stag 300, stag premium, multivalva omd, reductor, oferta instalatie gpl, gpl tomasetto bucuresti, unde montez tomasetto?,stag 200 go fast vs agc compact, cea mai fiabila instalatie gpl, oferta instalatie gpl tomasetto, pret montaj tomasetto, montaj gratuit tomasetto,service gpl tomasetto, oferta logan tomasetto stag200, stag 200 bmw, stag 200 audi, stag200 mercedes, service gpl romania, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatii gpl zenit, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucuresti, gpl ploiesti, gpl ialomita, gpl calarasi, gpl alexandria, gpl, ilfov, gpl targoviste

Oferta noastra contrazice vanzatorii de GPL care promoveaza in Romania instalatiile de GPL “SCUMPE PENTRU CA SUNT MAI BUNE”, instalatii de gaz care in realitate sunt IDENTICE cu a noastra doar ca se vand cu UN PRET MAI MARE CU 30%.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente