Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Benzina a ajuns in Italia sa coste 2.5 euro ( echivalent a 12.3 lei)! Soferii sunt socati de aceste costuri

Italia este una dintre primele tari din UE in care benzina a ajuns sa fie vanduta la pompa cu peste 2.5 euro sau echivalent a 12.3 lei.

pret benzina 2023, pret motorina italia, soc pret italia motorina, 12 lei litru benzina italia, 12 lei motorina italia, autolatest, cresteri  Acest lucru se intampla astazi pe anumite autostrazi precum A21 Turin-Piacenza,  A14 Bologna-Taranto sau A20 Messina-Palermo.

Situatia este tragica pentru poporul italian care este lovit in plus si de criza economica neasteptata dupa pandemia din 2020.

pret benzina 2023, pret motorina italia, soc pret italia motorina, 12 lei litru benzina italia, 12 lei motorina italia, autolatest, cresteri

Acest trend de crestere al pretului benzinei si al motorinei urmeaza sa afecteze treptat si Romania unde intresele austriecilor de la Petrom-OMV nu au nici o legatura cu nivel de trai din Romania.

Cea mai scumpa motorina in Italia in acest moment este in regiunea Via Provinciale di Arpaise (Benevento) unde un litru te costa peste 2.6 euro.

pret benzina 2023, pret motorina italia, soc pret italia motorina, 12 lei litru benzina italia, 12 lei motorina italia, autolatest, cresteri

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente