Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autostrada A0 Sud este o bataie de joc adusa bucurestenilor! Nici anul acesta nu are sanse sa fie finalizata

Conform specialistilor de la CNAIR nici in acest an nu avem sanse sa circulam pe lotul sudic al autostrazii A0, autostraza care trebuia finalizata anul trecut.

De vina sunt grecii de la Aktor si turcii de la Alako care sunt in intarzieri cu cele mai importante noduri cu A1 si A2.

Autostrada A0 Sud, probleme cnari Autostrada A0 Sud, grindeanu, scriosteanu Autostrada A0 Sud, autolatest Autostrada A0 Sud

Fiecare zi pierduta reprezinta milioane de euro pierduti de catre economia Bucurestiului si Ilfovolui.

In prezent Ministerul Transporturilor este condus de Grindeanu PSD si Scriosteanu PNL, doi politicieni extrem de vizibili in media care se lauda cu lucrari magistrale la A0 invizibile la fata locului.

Autostrada A0 Sud, probleme cnari Autostrada A0 Sud, grindeanu, scriosteanu Autostrada A0 Sud, autolatest Autostrada A0 Sud

VEZI CE ZICE PRO INFRASTRUCTURA?

“A0 Sud până în A2, a fi sau a nu fi în plin sezon estival. Aceasta este întrebarea: dacă Alsim Alarko va reuși sau nu să inaugureze restul de 10 kilometri ai lotului 1, între DN4 și A2, până la sfârșit de iulie, astfel încât șoferii să profite de o conexiune neîntreruptă pe A0 Sud de la DN6 până la Autostrada A2.

Iar răspunsul este foarte simplu: un antreprenor serios s-ar plictisi în 4-5 săptămâni la ce a mai rămas de făcut în teren. Însă cu stilul fără chef și fără vlagă al turcilor de la Alsim Alarko, n-ar fi exclus să ne apuce luna august! Dar unde e graba?! Ce mai contează câteva zile sau săptămâni de întârziere pe contractul semnat în 26.08.2019 cu termen de finalizare octombrie 2023?…

“Mobilizarea” exasperantă a constructorului turc, mutatul echipelor dintr-un punct într-altul al șantierului, managementul haotic al lucrărilor și, nu în ultimul rând, bâlbele din nodul A0-A2 cu neconformități structurale care încă NU sunt rezolvate (placa de suprabetonare rămasă fără asfalt este ferfeliță, fiind momentan peticită) ne dau mari emoții că va trece și luna iulie fără o legătură completă pe Autostrada A0 între DN6 și A2.

Iar oficialilor din MT și CNAIR, în frunte cu Grindeanu, Scrioșteanu și Pistol, le cerem să o lase mai moale cu vizitele ceaușiste în teren fără impact real și să solicite antreprenorului varianta deschiderii în decembrie 2024 în sistem semi-profil, cât încă teoretic se mai poate.”

Si cea mai buna imagine a zilei este ciobanul cu oile de pe A0, o autostrada muzeu de sute de milioane de euro care ramane o rusine nationala asemenea centurii Bucuresti BNCB!

Autostrada A0 Sud, probleme cnari Autostrada A0 Sud, grindeanu, scriosteanu Autostrada A0 Sud, autolatest Autostrada A0 Sud

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente