Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Audi a comercializat aproape 900.000 de automobile din ianuarie

Aceasta cifra reprezinta o crestere de 7.3% fata de aceeasi perioada a anului trecut cand cei din Ingolstadt au reusit sa comercializeze doar 833.000 de unitati.

Aceasta crestere a fost incurajata de o cerere mai mare pe pietele din Europa de Vest, unde Germania tine capul de afis cu un plus de 3.5% fata de cifrele de anul trecut. Doar in luna noiembrie Audi a comercializat in Germania aproximativ 29.000 de unitati. Cea mai mare crestere a fost inregistrata pe piata din Marea Britanie unde Audi se poate lauda cu vanzari de peste 31% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

O figura buna a fost inregistrata si de pietele din Asia unde brandul german a comercializat aproape 15% mai multe automobile, cea mai dinamica piata fiind cea din China(inclusiv Hong Kong) unde au fost comercializate aproximativ 8.000 de unitati. De partea cealalta a oceanului in SUA, Audi a vandut peste 9.000 de masini fapt care plaseaza aceasta piata printre cele mai importante pentru bandul de lux al concernului Volkswagen.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente